Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης
Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη  των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης

 

 

Ανοίγει η υλία των κορυφαίων ναυταθλητικών εκδηλώσεων στο Βόλο

 

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο, στο Κλειστό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 με την συμμετοχή δέκα χωρών, 800 περίπου αθλητών και παραγόντων της κολύμβησης.

 

Ήδη από αύριο Τετάρτη 20 Απριλίου ξεκινά η άφιξη των ομάδων και την Πέμπτη 21 Απριλίου ξεκινούν οι προπονήσεις των ομάδων οι οποίες θα συνεχιστούν βάση συγκεκριμένου προγράμματος και την Παρασκευή.

 

Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν από τις ομάδες τους στους Βαλκανικούς αγώνες είναι: , Κύπρος, , Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο, Ερζεγοβίνη, Μόλδοβα, Βουλγαρία και .

 

Σε ότι αφορά την Εθνική  ομάδα αυτή θα συμμετάσχει με 25 συνολικά κολυμβητές/τριες και συγκεκριμένα:

-Αγόρια (12):  Νίκος Σοφιανίδης, Κώστας Μερετσόλιας, Νίκος Μουζάς, Θανάσης – Χαράλαμπος Κυνηγάκης, Γιώργος Βελιάδης, Παναγιώτης Ανδρουλιδάκης, Στάθης Μάλαμας, Κώστας Δρυγούτης, Λευτέρης Μανιός, Δημήτρης Νέγρης, Κώστας – Ζαφείρης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Στάμος

-Κορίτσια (13): Δέσποινα Μαρκαντέ, Μαρία – Μελίνα Τροχαλάκη, Όλγα Ντάλλα, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα –Μαρία Νάσιου, Λέμπλ, Παρασκευή Κρητικού, Ευαγγελία Καταραχιά, Όλγα Αρνάκη, Φιλιώ Ραυτοπούλου, Γεωργία Πουλοπούλου, Ιωάννα Σαχά, Δήμητρα Τζι.

Υπενθυμίζεται πως οι εν λόγω αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν την ίδια περίοδο στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο μετά τα τραγικά αποτελέσματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή, η διεθνής αγωνία και προβληματισμός οδήγησαν την παγκόσμια κολυμβητική ομοσπονδία στη λήψη απόφασης για μεταφορά των Αγώνων σε ασφαλές περιβάλλον.

Έτσι μετά από προσωπική πρόταση του προέδρου της ΚΟΕ κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλου ως ιδανικής εναλλακτικής λύσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων την πόλη του Βόλου, ο Δήμος Βόλου δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την διεξαγωγή τους καθώς η επιλογή της πόλης μας από την ΚΟΕ αποτελεί μέγιστο δείγμα εμπιστοσύνης ως προς τους δημότες, τις υπηρεσίες και την Δημοτική Αρχή της πόλης.

Τέλος την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και 12.00 μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου θα δοθεί παρουσία του προέδρου της ΚΟΕ κ. Διαθεσόπουλου για την διοργάνωση των Βαλκανικών Αγώνων.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση