Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Άνοιγμα Ολυμπιακού στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας
Άνοιγμα Ολυμπιακού στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας

Άνοιγμα Ολυμπιακού στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 με αφορμή το  εκδηλούμενο άλλοτε εμπράκτως και άλλοτε με την μορφή προθέσεων και δημοσίων δηλώσεων – ανακοινώσεων, όψιμο ενδιαφέρον φυσικών προσώπων, εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών, να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου και να εκλεγούν στη νέα Διοίκηση του ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, με αίσθημα ευθύνης ιδιαιτέρως έναντι των μελών και των πολυπληθών οπαδών του ιστορικού  Συλλόγου και προς αποφυγή παρερμηνειών και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, από όπου και εάν προέρχονται, προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση.

 Πρωταρχική βούληση του υφισταμένου Δ.Σ του Συλλόγου, που άλλωστε αποτελούσε και κυρίαρχη προεκλογική του δέσμευση, ήταν και εξακολουθεί να είναι το άνοιγμα του Συλλόγου στην κοινωνία του και της ς και την συνακόλουθη ενδυνάμωσή του. Βασική αυτού του ανοίγματος είναι η προσέλκυση και εγγραφή στο βιβλίο μητρώου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όλο και περισσοτέρων μελών, ενώ περίτρανη απόδειξη αποτελεί η ύπαρξη περισσοτέρων των 450 τακτοποιημένων μελών στο Μητρώο.

Ως εκ τούτου Χαιρετίζουμε την άλλοτε εκδηλωθείσα εμπράκτως και άλλοτε δηλωθείσα προφορικώς, ακόμη και δημοσίως, πρόθεση εγγραφής νέων μελών στον ιστορικό μας Σύλλογο, ανεξαρτήτως βεβαίως της σκοπιμότητάς της, καθώς το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προέχει των ατομικών βλέψεων, συμφερόντων και επιδιώξεων.

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι με την με αριθμό 731732/22038/12328/3019/24.12.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β' 5770/29.12.2020), η της Διοίκησης όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, συμπεριλαμβανομένου και της παρούσας ς του Συλλόγου μας, παρατάθηκε έως την 30.4..

Εντέλει Δεσμευόμαστε ως οφείλουμε άλλωστε, ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα διενεργηθούν ενόψει και της υφιστάμενης κατάστασης της πανδημίας, όταν το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές και ως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ιδιαίτερα του ισχύοντος αθλητικού νόμου (ν.2725/1999) και του ισχύοντος Καταστατικού, οι οποίες προς αλλοίωσης της βούλησης των μελών του Συλλόγου, επιτρέπουν στα εοεγγραφέντα Μέλη την του δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» μετά παρόδου ενός (1) έτους από την εγγραφή τους στο βιβλίο μητρώου του Σωματείου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση