Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής
Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Σε Αγρίνιο, Χανιά και Ξάνθη διεξάγονται σήμερα τρεις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, το πρόγραμμα της οποίας ολοκληρώνεται αύριο. Αναμφίβολα, ο αγώνας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φιλοξενείται στη , όπου η αήττητη Ξάνθη υποδέχεται τον πρωτοπόρο και δίχως απώλεια βαθμών Ολυμπιακό.

Οι «» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη χθες το πρωί, η οποία διεκόπη εξαιτίας ισχυρής βροχόπτωσης. Ο Νταβίντ Φουστέρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι (επίσης) Ντομίνγκεζ, Μανιάτης και Μπουχαλάκης.

«Γνωρίζουμε πως η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε πως δεν έχει ηττηθεί. Και το κυριότερο είναι πως δεν έχει δεχθεί γκολ. Αυτό δείχνει πως είναι μια ομάδα πολύ συμπαγής, πολύ ενωμένη με πολύ καλή άμυνα. Ξέρουμε ότι στην έχει πολύ γρήγορους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε με νίκη, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς», υπογράμμισε ο για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ερνάνι, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μιλοβόγεβιτς πιθανότατα θα είναι τα νέα πρόσωπα, ενώ ο Σαλίνο ενδέχεται να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μασουακού.

Για τον αγώνα στα Πηγάδια μίλησε και ο Αλαν Πουλίδο: «Είναι αλήθεια πως η Ξάνθη είναι μια δυνατή ομάδα. Απέδειξε και πέρυσι τη δύναμή της φθάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα θα υπάρχει λόγος για να φθάσει εκεί. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Για τον λόγο αυτό εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε τη δική μας απόδοση. Αν εμείς αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με απόλυτη συγκέντρωση. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζουμε πως στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι «» πέτυχαν οκτώ γκολ, ενώ η εστία τους παραβιάστηκε μόλις μία φορά από τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν δέχθηκε γκολ, έχοντας απολογισμό δύο «λευκές» ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ΑΕΚ στη , ενώ επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στο Περιστέρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τραυματία Μανώλη Μπέρτο. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος με δηλώσεις του αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους νταμπλούχους: «Είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Για όλους είναι πάντα δύσκολοι οι αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε μια μάχη με υψηλή νοοτροπία και αυτοπεποίθηση. Σε κάθε λεπτό του αγώνα θα πρέπει να είμαστε άψογοι. Αν κάνουμε μια σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει το στυλ του Ολυμπιακού. Εχει σχεδόν το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Τώρα έχουν περισσότερους παίκτες και περισσότερες επιλογές καλών παικτών για την ενδεκάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ρουμάνος μέσος της , Οβίντιου Χερέα: «Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Κάθε χρόνο κατακτά το . Θα είναι δύσκολο για εμάς. Αλλά ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς στα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουμε δώσει, τα πήγαμε πολύ καλά. Δεν ηττηθήκαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση