Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ στο Ελικοδρόμιο Νέας Ιωνίας
Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ στο Ελικοδρόμιο Νέας Ιωνίας

Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ στο Ελικοδρόμιο Νέας Ιωνίας

Τη Δευτέρ 9 Ιουλίου 2018 ξεκινά το Ανεπίσημο , στο Ελικοδρόμιο Νές Ιωνίας, μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής που συνεδρίασε την Δευτέρα στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Άλλη μια χρονιά όλοι, , προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, , φίλαθλοι, θα ανταμώνουν καθημερινά, θα απολαμβάνουν μπασκετικό θέαμα και θα είναι το καθημερινό ραντεβού τους για ένα σχεδόν μήνα.

Ήδη από τη Διεύθυνση Αθλητισμού γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για καλλωπισμό του χώρου και για την επίστρωση των 2 ανοικτών γηπέδων μπάσκετ με ειδικό υλικό για να είναι ασφαλές στους .

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο (2) κατηγορίες μια κατηγορία για Επισήμους Αθλητές και μια κατηγορία για μη Επισήμους Αθλητές στην οποία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και αθλητές που έχουν δελτίο αλλά είναι κάτω των 18 ετών (γεν.2000 και νεότεροι).

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και γυναίκες εφόσον το επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Τετάρτη 27 Ιουνίου έως την Τρίτη 3 Ιουλίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, στο , στον Κώστα Κυριαζή (2421071770), σε ειδικό έντυπο που θα δοθεί από την Δ/νση Αθλητισμού και στην οποία θα αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των αθλητών, ο Υπεύθυνος της ομάδας και τηλέφωνα ς, ενώ ένα θα δοθεί σε κάθε ομάδα για τη συμμέτοχη της στους αγώνες και ένα θα παραμένει στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου και 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του υ.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Μιχάλης Καπουρνιώτης (Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ),Κώστας Κορομηλάς (Μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ), Λευτέρης Καλογερόπουλος (εκπρόσωπος Διαιτητών Μπάσκετ), Μπάμπης Μαντούδης (εκπρόσωπος των Κριτών Μπάσκετ), Κώστας Κυριαζής (εκπρόσωπος της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), Φώνης Μαυρομιχάλης (εκπρόσωπος της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και δύο εκπρόσωποι ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση