Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανάβαση Πορταριάς 2020
Ανάβαση Πορταριάς 2020

Ανάβαση Πορταριάς 2020

 

Έχουν επέτειο γιατί έγιναν πλέον 40η, μεγάλωσαν στα 4,7 χιλιόμετρα και  περιμένουν τον κόσμο στο καθιερωμένο ραντεβού εδώ και τέσσερις δεκαετίες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο τέλος του καλοκαιριού, που δίνεται στην πρωτεύουσα της ς και στο πανέμορφο και φιλόξενο χωριό της Πορταριάς στο βουνό των Κενταύρων, με οικοδεσπότη τη ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ).

Η κρίση απέναντι στον κορωναϊό που ζούμε σήμερα είναι πρωτόγνωρη και οι συνέπειες γίνονται αισθητές σε όλο τον κόσμο. Στις πρωτοφανείς αυτές συνθήκες πανδημίας που όλοι και όλες αντιμετωπίζουμε και δεν θα μπορούσαν να έχουν προβλέψει, ο ρόλος τους γίνεται ακόμη πιο απαιτητικός. Η ασφάλεια για την υγεία των αθλητών, των στελεχών των σωματείων και των αγώνων, των ομάδων και των θεατών είναι η πρώτη   προτεραιότητα. Σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο διαχειρίζονται την ίδια αγωνία και συμμερίζονται την ανησυχία όλων.

Η 40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ είναι εφέτος ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγώνων Αναβάσεων και θα διεξαχθεί στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2020 σε τμήμα της Ε.Ο. Βόλου-Πορταριάς, με την διαδρομή της Ανάβασης να μεγαλώνει κατά 1.600 μέτρα και να ξεκινά πλέον από το Parking Αγ. Τριάδος Άνω Βόλου, προσθέτοντας μια διαδρομή τεχνική και με έντονη οδηγική ευχαρίστηση για όλους τους .

Ο τελείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας ς της ς Θεσσαλίας αλλά και την  υποστήριξη του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Η Ανάβαση Πορταριάς θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξ αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Ό

πως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών ώστε να προασπίσουν τη Δημόσια Υγεία και τους .

Οι συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από την Δευτέρα 3 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ώρα 24.00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 5/09 ώρα 08:00 – 11:00
Έναρξη Χρονομετρημένων Δοκιμών: Σάββατο 5/09 ώρα 12:00
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 6/09 ώρα 10:00
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 6/09 ώρα 15:30

Πληροφορίες για όλα τα τελευταία νέα της 40ης Ανάβασης Πορταριάς, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου καθώς και από τα social media, στις σελίδες

  1. ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ: http://www.lavolos.gr
  2. : http://www.facebook.com/AnavasiPortarias

και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον πρόεδρο Αντων. Σταφυλοπάτη 6945 853310 και τον Γ. Μπέτα 6983 601734.

 

2. DIADROMH AGONA

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση