Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αναστέλλει τις δράσεις του ο ΣΔΥ Βόλου
Αναστέλλει τις δράσεις του ο ΣΔΥ Βόλου

Αναστέλλει τις δράσεις του ο ΣΔΥ Βόλου

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία έχει μπει σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, που θα πάρει τέλος μόνο όταν αντιμετωπιστεί παγκόσμια ο κορωναϊός covid-19 και οι συνέπειες που αυτός προξενεί. Κάθε δράση της καθημερινότητας έχει αλλάξει, και όλοι καλούμαστε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του προτος ακολουθώντας όσα προβλέπουν οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ανακοινώνονται και τηρώντας αυστηρά κάθε κανόνα υγιεινής.

Όπως είναι φυσικό, και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αναστέλλει μέχρι να αρθούν τα , οποιαδήποτε δράση είχε προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα. Καλεί όλα τα μέλη του και όλο τον κόσμο να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αρχών, για το καλό της ς του και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα προτρέπει τα μέλη του να συνεχίζουν να εφαρμόζουν κάνοντας πράξη το σύνθημα του συλλόγου “το Τρέξιμο είναι Υγεία”, το οποίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς οι γεροί οργανισμοί κατά κανόνα είναι πιο ανθεκτικοί σε θέματα ασθενειών. Όπως είναι φυσικό, όποιος συνεχίζει την άθληση θα πρέπει να συμμορφώνεται αυστηρά με τα έκτακτα και τις αποφάσεις που λαμβάνει η .

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει στην αντιμετώπιση του κορωναϊού.
Μάλιστα 35 εκ των γιατρών και των εργαζομένων, είναι και μέλη-δρομείς και μαραθωνο του .

Τέλος ο σύλλογος θυμίζει ότι ο αριθμός μητρώου του στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού υ Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211, και καλό είναι τα μέλη του να προσφέρουν ξανά καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση