Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωση συνεργασίας με Σουλτάνη – Κυριατζίδου – Ζήτη για τον Ολυμπιακό Βόλου
Ανανέωση συνεργασίας με Σουλτάνη – Κυριατζίδου – Ζήτη  για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανανέωση συνεργασίας με Σουλτάνη – Κυριατζίδου – Ζήτη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου η ταλαντούχα Βολιώτισσα “combo guard” Ραφαέλα Σουλτάνη.

Η Σουλτάνη γεννήθηκε στο Βόλο το 1991 και έχει ύψος 1.71 .Το πρώτο της δελτίο το έβγαλε στην Βόλου σε ηλικία μόλις 9 χρόνων.

Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες το 2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2007 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Αν και μόλις 25 χρόνων έχει ήδη αγωνισθεί συνολικά 7 χρονιές στην Α1 με τις
ομάδες : Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης (3 χρονιές), με τον Ολυμπιακό Βόλου (3 χρονιές) και με την Ολυμπιάδα ς (1 χρονιά) ενώ επίσης έχει αγωνισθεί και στην Α2 τόσο με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και με τα Μελίσσια στην .

Ήταν μέλος όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας με συμμετοχή στις και στις Νέες Γυναίκες.

H δεύτερη ανανέωση αφορά την Εύη Κυριατζίδου.

Η Κυριατζίδου κατάγεται από την Κοζάνη, έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εργάζεται σε παιδικό σταθμό της πόλης, αγωνίζεται στη θέση 4 και στο πρωτάθλημα 2015-16 αναδείχθηκε τρίτη στην κατηγορία των σουτ τριών πόντων, ενώ πέρυσι είχε βραβευτεί από τον ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει, μετά από των αθλητικών συντακτών της , ως η καλύτερη αθλήτρια μπάσκετ της περιοχής για το 2015.

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει και η Ελένη Ζήτη με τη διαχρονική και σημαντική παρουσία στη βολιώτικη γυναικεία Καλαθοσφαίριση.

Η Ζήτη αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 αλλά μπορεί να καλύψει επάξια και το κενό στις θέσεις των ψηλών αφού με την πληθωρικότητα και το ταλέντο της βοηθά σε πολλούς τομείς ενώ αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της στη βελτίωση των νεαρών αθλητριών της ομάδας μας λόγω της μεγάλης εμπειρίας της.

Η Ελένη είναι μαζί με τη Νίκη Ζέρβα οι αρχηγοί της ομάδας και αναπόσπαστα κομμ της.

Zitisoultani

Νέο site έχει το τμήμα μπάσκετ

Από σήμερα στον «αέρα» ανέβηκε το νέο site του τμήματος μπάσκετ του
όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος πατώντας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης Olympiakosvoloubasket θα μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τόσο την γυναικεία όσο και την ανδρική ομάδα μπάσκετ, αλλά και τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου, το οποίο θα είναι και το επίσημο μέσο ς του τμήματος.

"Αλιεύοντας" την είδηση