Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωση συνεργασίας με μπασκετμπολίστες στον Ολυμπιακό Βόλου
Ανανέωση συνεργασίας με μπασκετμπολίστες στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανανέωση συνεργασίας με μπασκετμπολίστες στον Ολυμπιακό Βόλου

Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανανεώνεται η συνεργασία με τους καλαθοσφαιριστές, Σιμάκη Χρήστο, Καραμήτσο Δημήτρη και Τσιακλάγκανο Γιώργο.

Ο Χρήστος Σιμάκης γεννημένος το 1994, δικηγόρος στο επάγγελμα, αγωνίζεται στη θέση του shooting guard και αγωνίστηκε στο BC Volos, στον ΓΑΣ Κομοτηνής και στην ΑΕ Κομοτηνής, καθώς επίσης στη Νίκη , από την οποία μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου την περσινή σεζόν.
Ο πολύπειρος Δημήτρης Καραμήτσος, power forward με ύψος 2,02, έχει ακολουθήσει μια μακρά αγωνιστική καριέρα, στις ομάδες, Ηρακλής ς, ΑΣ Καστοριάς, Άργος Ορεστικό, Μέγας Αλέξανδρος, Αναγέννηση Φλόγας, Στρατώνι, Αιγινιακός, ενώ αγωνίστηκε σε ομάδες τις Αγγλίας, όπου βρέθηκε για σπουδές.

Ο Γιώργος Τσιακλάγκανος, ύψους 1,95, 24 ετών, αγωνίζεται στην θέση του small forward, με ιδιαίτερα τεχνικά και αθλητικά χαρίσματα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε το μπάσκετ της Μαγνησίας. Προερχόμενος, από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου και των Νέων Αθλητών, αγωνίστηκε μέχρι την Α2 Κατηγορία, με την ομάδα του Φιλίππου Βεροίας και η ομάδα μας αποτελεί τον επόμενο σταθμό του, από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο φετινό σύνολο, θέση θα κατέχει για μια ακόμα χρονιά και ο Σταύρος Ροδουλάκης. Γεννημένος το 1987 και με ύψος 1,88, έχει πολλές ικανότητες, χρήσιμες για το αγωνιστικό σύνολο και αποτελεί μια καλή λύση στη θέση του shooting guard. Έχει αγωνιστεί, στο ΓΣ Βόλου, Θεσσαλικό, Κατηχώρι, Ελευθεριακό και κατά το παρελθόν στην ομάδα.

Παρά την επιτευχθείσα συμφωνία και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Λουλούδη, τελικά λόγω έκτακτων δεδομένων στην κύρια επαγγελματική του απασχόληση δεν θα συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Ευριάλης ς, η οποία αγωνίζεται στην Α Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ.

Εγγραφές στα τμήματα Μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Το σύνθημα προς την νεολαία που απευθύνει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι
Μη σταματάς, να προσπαθείς, να ονειρεύεσαι, να θέλεις να φτάσεις ψηλότερα το βολιώτικο Μπάσκετ.
Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Γράψε κι εσύ το παιδί σου στις πρότυπες Ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας, σε κορίτσια και αγόρια, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από κορυφαίους προπονητές
Δυνάμωσε το μπάσκετ του Ολυμπιακού μας που έχει προσφέρει στον Βόλο μεγάλες διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες
ΜΑΖΙ, ακολουθώντας το ένδοξο παρελθόν, να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον στο μπάσκετ του συλλόγου μας.
Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μας, η μόνη θεσσαλική ομάδα στο μπάσκετ που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος κι έχει φτάσει στις «16» κορυφαίες της ς, «χτίζει» την επόμενη μέρα, αναδεικνύοντας από τα σπλάχνα της τα νέα με αστέρια του βολιώτικου μπάσκετ. Ήδη, η επί πέντε συνεχή χρόνια πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα των κορασίδων έχει άξιες εκπροσώπους της στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ενώ από τις υποδομές του Ολυμπιακού μας, ξεπηδούν ολοένα και νέα ταλέντα.
Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση των υποδομών της αντρικής μας ομάδας, όπου από φέτος έφηβοι από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, θα συμμετάσχουν στο ρόστερ της ομάδα μας, αποκτώντας εμπειρίες από το δύσκολο πρωτάθλημα της B' ς.

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού μας ξεκίνησαν. Οι μπορούν να απευθύνονται για να γράψουν τα τους στους υπευθύνους: Κυριακόπουλο Κυριάκο τηλ 6944753405, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031, Μάνο Αντώνη τηλ. 6974890112, Ιλτσογλου Θεόδωρο 6977141424 , Χρήστο Γκούμα 6987356017 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση