Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Βλιώρα
Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Βλιώρα

Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Βλιώρα

Παρελθόν οι Μπόγδανος, Σκαμάγκας

Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της ς με τον προπονητή ιώργο Βλιώρα και τη λύση της ς με τους Δημήτρη Μπόγδανο και Σταμάτη Σκαμάγκα. Η Δ.Ε. τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στις μετέπειτα επιλογές τους. Επιπλέον, δεσμεύεται ότι οι δύο καλαθοσφαιριστές, που προσέφεραν τα μέγιστα στον Ολυμπιακό , θα τιμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις δηλώσεις του, σχετικά με την ανανέωση της συνς με την ομάδα μας, ο ιώργος Βλιώρας σημείωσε: «Κάναμε μια συζήτηση με τη Διοικούσα Επιτροπή, δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσουμε τη συνεργασία, αφού ούτως ή άλλως τζονται οι απόψεις μας. Θέσαμε τους στόχους της νέας χρόνιας, οι οποίοι δε μπορούν να είναι τόσο σαφείς, γιατί δε ξέρουμε ούτε σε ποιον όμιλο θα είμαστε, ούτε ποιοι θα είναι σε αυτόν τον όμιλο. Θεωρώ ότι μέχρι τον Αύγουστο δεν πρόκειται να ξέρουμε το τι θα γίνει ακριβώς, γιατί υπάρχουν ομάδες που δε θα κατέβουν να αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, οπότε και η δυναμικότητα που θα υπάρχει, όπου παίξουμε, είναι άγνωστη σε εμάς».

Σχετικά με τον στόχο που έχει τεθεί και από τις δύο πλευρές για την επόμενη σεζόν, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε: «Κάναμε μια συζήτηση με τη Διοικούσα Επιτροπή και συμφωνήσαμε, γιατί και ο δικός μου στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλο και περισσότερα νέα παιδιά και κυρίως από τον Βόλο. Το ζήτημα με τα νέα παιδιά, που υπάρχουν πολλά και με ταλέντο, στον τόπο μας, είναι το να διαχωριστεί το εάν μπορούν να παίξουν στο τοπικό πρωτάθλημα και στα αντίστοιχα ηλικιακά ή να προωθηθούν και να αγωνιστούν σε Εθνικές κατηγορίες. Εμείς θέλουμε, να δώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα παιδιά το κίνητρο, το βήμα και την όρεξη, να τα προπονήσουμε σωστά και από κει και μετά δείχνουν, αν μπορούν να παίξουν ή όχι. Υπάρχουν παιδιά που έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα, μένει να φανεί η συνέχεια».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις και με τα νέα παιδιά που βρίσκονταν έως τώρα στην ομάδα, αλλά και με κάποιους πιο μεγάλους και είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά και πάλι, πρέπει να ξεκαθαρίσει το με ποιους και πόσους θα παίξουμε. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν μετά την αναγκαστική ολο των πρωταθλημάτων είναι ταφόπλακα για το μπάσκετ, αλλά θα αναγκαστούμε να κινηθούμε σε αυτά τα πλαίσια».

Σχετικά με το τι κρατάει από τη φετινή χρονιά, ο Γιώργος Βλιώρας επεσήμανε: «Πέρσι είχαμε κάποιες ατυχίες, θα μπορούσαμε να κινηθούμε λίγο καλύτερα. Είδαμε που χωλαίνουμε όμως, για να δουλέψουμε αυτά τα σημεία από δω και έπειτα. Γενικότερα, ήταν γεμάτη χρονιά, εγώ ήρθα αργά στην ομάδα και το ρόστερ δεν ήταν δικής μου επιλογής, καθώς ήταν τρεις εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Στην πορεία πολλά νέα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν, χωρίς πάντως να έχουν μεγάλη εμπειρία. Υπήρχε και ένα θέμα με κάποιους φοιτητές οι οποίοι φυσιολογικά πήγαν στις τους, για τις γιορτές και κάποιους τραυματισμούς και η ομάδα για ένα μεγάλο διάστημα τα Χριστούγεννα δεν προπονήθηκε σωστά, με αποτέλεσμα να γίνει μια κοιλιά και να έρθουν κάποιες απρόσμενες ήττες, που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήμασταν εμείς μία από τις ομάδες που θα ανεβαίναμε κατηγορία. Όλα αυτά τα σκεφτόμαστε και καλούμαστε να τα διορθώσουμε, ώστε την επόμενη χρονιά να πάμε καλύτερα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση