Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωση συνεργασίας καλαθοσφαιριστών στον Ολυμπιακό Βόλου
Ανανέωση συνεργασίας καλαθοσφαιριστών στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανανέωση συνεργασίας καλαθοσφαιριστών στον Ολυμπιακό Βόλου

Η Διοικούσ Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδς Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας , για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τους καλαθοσφαιριστές Σταθούρο Άγγελο και Ευαγγελινό Ευάγγελο, με επέκταση της προσωρινής μεταγραφής τους για ένα χρόνο.

Ο Άγγελος Σταθούρος, γεννημένος το 2001 αγωνίζεται στη θέση του guard και προέρχεται από τις της Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου Βόλου. Μεταγράφηκε στον .Σ Βόλου, όπου αγωνίστηκε έως το 2020, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1 , όπου έδειξε εξαιρετικά του ταλέντου του και των δυνατοτήτων του.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελινός, γεννημένος επίσης το 2001, αγωνίστηκε στην ομάδα της Ανάληψης, στη θέση του περιφερειακού, από την οποία εντάχθηκε στην ομάδα μας την περσινή περίοδο. Είναι φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή, πιστή στη φιλοσοφία της, να συγκεράσει την εμπειρία παλαιών παικτών με το ταλέντο των νεότερων, συνεχίζει τη συνεργασία της με δύο πολλά υποσχόμενους καλαθοσφαιριστές.

Απευθύνονται πολλές ευχαριστίες, στη του .Σ. Βόλου και ιδιαίτερα στον έφορο καλαθοσφαίρισης  Νικόλαο Νάνο, καθώς και στη του Α.Σ. Ανάληψη Βόλου για την διευκόλυνση στην απόκτηση των δύο αθλητών.

Παρελθόν ο Μούμογλου 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Αντώνη Μούμογλου.

Ο Αντώνης Μούμογλου, λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, επέλεξε να συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα, στην ομάδα ΠΚ Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Β' Εθνική Κατηγορία.

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας , επέδειξε αξιοζήλευτο ήθος και εξαιρετική συνέπεια, αποτελώντας και συναισθηματικά αναπόσπαστο μέλος της ομάδας , δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Άφησε, δε, ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, αντάξιο της οικογενειακής του ς και των αξιών που τον συνοδεύουν, ως γόνο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Αριστείδη Μούμογλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση