Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωσε ο Γραικός στον Ολυμπιακό Βόλου
Ανανέωσε ο Γραικός στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανανέωσε ο Γραικός στον Ολυμπιακό Βόλου

Η 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της ς της με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Θωμά Γραικό,  ο οποίος   είχε μια γεμάτη χρονιά πέρυσι με την ομάδα, έχοντας παίξει σε 22 παιχνίδια με 1.825 λεπτά συμμετοχής σε και κύπελλο και πετυχαίνοντας και ένα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Ο Γραικός (18/04/1991) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και όπως είναι ήδη γνωστό πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με κυρίως στο της Football League, ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ στη συνέχεια και μέχρι να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι έπαιξε σε Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Πανηλειακό, Σπάρτη, Αγροτικό Αστέρα και Ηρόδοτο.

Η καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά τον Θωμά Γραικό στην μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

 

Στον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Γιαννίτσης

Η ΠΑΕ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση.

Γιαννίτσης

Ο έμπειρος στόπερ έχει αγωνιστεί στην με την ομάδα του Άρη έχοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγε το 2011 και έπαιξε ουσιαστικά τις δύο επόμενες χρονιές από όπου και αποχώρησε όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στη Γ' , λόγω χρεών. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα (21 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ έχει παίξει και σε Κισσαμικό(28 συμμετοχές-1 γκολ), Σπάρτη(30 συμμετοχές-1 γκολ), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (14 συμμετοχές) και Τρίκαλα με τα οποία και στέφθηκε πρωταθλητής στο περσινό πρωτάθλημα της Football League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Μιχάλη Γιαννίτση στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση