Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανανέωσε με Στρατίκη η Νίκη
Ανανέωσε με Στρατίκη η Νίκη

Ανανέωσε με Στρατίκη η Νίκη

Ο Σπύρος Στρατίκης ήρθε σε συμφωνία με τη νέα του τμήματος των κυανόλευκων και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας κι από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας Διοικούσας του τμήματος , φαίνεται πως οι ιθύνοντες… έπιασαν δουλειά, κλείνοντας άμεσα τον προπονητή της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Ο Σπύρος Στρατίκης συμφώνησε για την ανανέωση της συνς του με τους κυανόλευκους, επιθυμώντας να συνεχίσει αυτό που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Φαίνεται πως μέλημα της νέας ς ήταν εξ αρχής η ανανέωση με τον νεαρό coach, καθώς η αλληλοεκτίμηση και η εμπιστοσύνη υπάρχουν και είναι προφανείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής για την ανανέωση με Στρατίκη:

”Η του τμήματος μπάσκετ της ίκης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργάσιας του με τον Σπύρο Στρατίκη, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας κι από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εκφράζουμε τη στήριξή μας στον προπονητή και άνθρωπο, που δέχτηκε να βοηθήσει και να αναλάβει το τμήμα σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή του και του δίνουμε την ευκαιρία, από την θέση του head coach, να δημιουργήσει κάτι καινούριο, στη νέα σελίδα που ανοίγει ο σύλλογος, έχοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη.
Συνερ που θα τον στελεχώσουν στον πάγκο, όσο και στα υποδομής θα γίνουν γνωστοί, ύστερα από νέα δική μας ανακοίνωση”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση