Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αναμονή χρηματοδότησης για το ΕΑΚ Βόλου
Αναμονή χρηματοδότησης για το ΕΑΚ Βόλου

Αναμονή χρηματοδότησης για το ΕΑΚ Βόλου

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργο Βασιλειάδη, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην Αθήνα, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου και ιδιαίτερα αυτό του ΕΑΚ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που έγινε σε ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, ο κ. υπουργός δεσμεύθηκε να χρηματοδοτήσει μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου του, έργα που είναι αναγκαία για την πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργική αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου, ώστε σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, να δοθεί προς χρήση, το ταχύτερο δυνατόν, μια ακόμη πλήρως λειτουργική και ασφαλής αθλητική εγκατάσταση στους πολίτες του Βόλου, ιδιαίτερα τους νέους, και στα αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Ο κ. Βασιλειάδης εντός των προσεχών ημερών και αφού συνεργαστεί με τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα ανακοινώσει το ακριβές ποσό της χρηματοδότησης για το ΕΑΚ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Αγοραστός στο Βελεστίνο: Είστε ο δήμος με το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ από Περιφέρεια στη χώρα… - https://t.co/2c8ew1qNkr -

  • Στον Βόλο ο Κώστας Αγοραστός - https://t.co/wzKxudL0Gw -

  • Νέα Αγχίαλος: Υπευθυνότητα στην καθαριότητα και σεβασμός στο περιβάλλον - https://t.co/wleuOm4Nbr -

"Αλιεύοντας" την είδηση