Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου
Ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου

Ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου

 

 

Η νάρτηση του κτά τα άλλα φιλικού σωματείου του αυτικού Ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα του μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας που κάνει λόγο για εχθρική και αντιαθλητική , όπως επίσης και για εχθρική διαιτησία, δεν μας αφήνει περιθώρια από το να επισημάνουμε τα εξής:

  • Σε μια κίνηση fair-play δεχτήκαμε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και αντί για το Σάββατο 17/02 που είχε οριστεί η αναμέτρηση, αυτή να διεξαχθεί την Παρασκευή 16/02 μετά από αίτημα σας. Δεν λειτουργήσαμε πονηρά και δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τυχόν απουσίες που θα είχατε λόγω του τριημέρου, σε μία κίνηση που ελάχιστες ομάδες θα έκαναν. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο οι προπονητές σας κ.κ. Σακκαλής και Βασιλόπουλος ευχαρίστησαν θερμά τον προπονητή μας κ. Μπλάνα παραπάνω από μία φορά. Ως ανταπόδοση εσείς προσπαθήσατε να δυσφημίσετε το σωματείο μας.
  • Όταν αναφέρεστε σε εχθρικό περιβάλλον προφανώς θα εννοείται τα παιδιά των ακαδημιών που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και τους ελάχιστους γονείς, καθώς για να σας διευκολύνουμε ο διεξήχθη σε ώρα που δεν ευνοούσε πολύ κόσμο να τον παρακολουθήσει.
  • Σε επικοινωνία που είχαμε με το αθλητικό pisina.net ενημερωθήκαμε ότι ο προπονητής σας κ. Σακκαλής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία μας και για την αλλαγή της ημέρας του αγώνα και δεν εξέφρασε το παραμικρό παράπονο.
  • Ελπίζουμε να έχουμε και εμείς στα επόμενα παιχνίδια την ίδια «εχθρική διαιτησία» που τύχατε εσείς στο παιχνίδι του Βόλου (κερδίσατε διπλάσιες αποβολές από ότι εμείς!!).
  • Αναφέρετε λανθασμένα και για την δημιουργία εντυπώσεων, ότι ο προπονητής σας κ. Σακκαλής αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα χωρίς προειδο, παρότι γνωρίζετε ότι αυτός παρατηρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα).
  • Κρίνετε σύμφωνα με «πληροφορίες» όπως αναφέρετε, ότι η ποινή για αποβολή χωρίς αντικατάσταση στον αθλητή σας κ. Βικάτο ήταν υπερβολική, παρότι αυτός γρονθοκόπησε εκτός φάσης τον αθλητή της ομάδας μας λούμη Δημήτριο. Η ποινή που επιβλήθηκε είναι η ορισμένη από τον κανονισμό για βιαιοπραγία. Μάλιστα ο ίδιος αθλητής μετά το τέλος του αγώνα με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται προσωπικά στο αθλητή μας που γρονθοκόπησε και τον προκαλεί, ρωτώντας τον πως του φάνηκε η εμπειρία, παραδεχόμενος ουσιαστικά την εκτός αθλητικών πλαισίων ενέργεια του. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε μαζί μας, μέλος του ΔΣ του Ο Πατρών μέσω προσωπικού μηνύματος, χαρακτήρισε την ενέργεια του αθλητή της ομάδα σας ως αντιαθλητική και κατακριτέα.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους παρά τις όποιες διευκολύνσεις σας κάναμε, εσείς προσπαθήσατε να δυσφημίστε την ομάδα μας και να δημιουργήσετε εντυπώσεις, σε ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα επικρατήσατε και αναγνωρίσαμε το δίκαιο της επικράτησης σας. Θεωρούμε ότι οφείλετε στην ομάδα μας τουλάχιστον μια συ για την άσχημη εικόνα που δημιουργήσατε και που αντιστοιχεί στην της φαντασίας. Ελπίζουμε σε συνέχιση των καλών σχέσεων που διατηρούμε με το σωματείο σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια των διοργανώσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση