Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αναγνωρίστηκαν άλλα δύο τμήματα του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
Αναγνωρίστηκαν άλλα δύο τμήματα του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Αναγνωρίστηκαν άλλα δύο τμήματα του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Αναγνωρίζοντας την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου Πολιτισμού& Αθλητισμού, ο Σύλλογος του “Η ΙΚΗ”, ανακοινώνει την αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δύο νέων τμημάτων του Συλλόγου, του τμήματος ποδηλασίας και τεχνικής κολύμβησης.

Συνολικά οκτώ τμήματα του Ερασιτέχνη του Συλλόγου, έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση και συγκεκριμένα τα τμήματα αυτά είναι:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΣΤΙΒΟΣ

ΜΚΕΤ

ΠΟΛΟ

ΒΟΛΕΥ

ΠΟΔΗΙΑ

ΤΕΧΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του τμήματος αθλητικών φορέων, της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού, της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού κι Αθλητισμού, αποφασίζεται και χορηγείται, ειδική αθλητική αναγνώριση στο σωματείο “Η ΝΙΚΗ” , για τα αθλήματα ΠΟΔΗΙΑΣ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” σε δήλωσή του αναφέρει ότι “Με σκληρή δουλειά και σε με τα στελέχη του Υπουργείου και την αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας, δημιουργούμε τις βάσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του αύριο.

Με την αναγνώριση άλλων δύο τμημάτων που λειτουργούν στο Σύλλογο, αποδεικνύουμε ότι στόχος μας είναι, να προάγουμε τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθαι» και το φίλαθλο πνεύμα, διασφαλίζοντας παράλληλα τη των τμημάτων”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση