Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αμφίβολος ο Τσώλης για το ματς της Κυριακής
Αμφίβολος ο Τσώλης για το ματς της Κυριακής

Αμφίβολος ο Τσώλης για το ματς της Κυριακής

Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η παρουσία του στο παιχνίδι με τους Διόσκουρους Κοζάνης, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της ίκης για το μεθαυριανό ματς στην Κοζάνη, με μία σημαντική απουσία. Ο , τις τελευταίες μέρες, δεν προπονείται, λόγω ενός διαστρέμματος, που αποκόμισε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Παρ' όλα αυτά, σήμερα Παρασκευή, ενδέχεται να δοκιμάσει το πόδι του σε φουλ ρυθμούς και ο Σπύρος Στρατίκης θα είναι αυτός που θα κρίνει αν βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για το ματς της Κυριακής.

Οι “κυανόλευκοι”, που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, θα προπονηθούν κανονικά και το Σάββατο, με την αποστολή της ομάδας να φεύγει αυθημερόν, την Κυριακή, για Κοζάνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους τοπικούς Διόσκουρους. Στην μακεδονική πόλη ενδέχεται να βρεθούν και , προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Σπύρου Στρατίκη, στην ύστατη προσπάθειά τους για την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Βαθμολογικά αδιάφοροι οι Διόσκουροι, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Γ' Εθνική και ύστερα από δύο κακές εμφανίσεις και ήττες από και , οι Διόσκουροι Κοζάνης θα υποδεχθούν την ίκη στο πρότελευταίο ματς που θα δώσει η τοπική ομάδα στην έδρα της. Ο της ομάδας, Άρης Χωλόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους του και υπολογίζεται ότι το αποτέλεσμα, μόνο αδιάφορο δε θα είναι για αυτούς, θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να αφήσουν μία καλή γεύση στους φίλους της ομάδας, σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση