Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ακόμη μία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στην ιστιοπλοΐα
Ακόμη μία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στην ιστιοπλοΐα

Ακόμη μία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στην ιστιοπλοΐα

Και η δεύτερη «γαλανόλευκη» πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε από την ιστιοπλοΐα. Στο παγκόσμιο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ορχους της Δανίας, η Βασιλεία Καραχάλιου, ύστερα από δέκα κούρσες κατετάγη 16η στη γενική κατάταξη στα Λέιζερ Ράντιαλ και έφερε τη χώρα μας στη 12η θέση.

«Εισιτήρια» για το έπαιρναν οι 18 πρώτες χώρες (ένα πλήρωμα από κάθε χώρα). Ετσι, η πρόσθεσε στις προκρίσεις τη δεύτερη, ύστερα από αυτή που κατέκτησαν οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στα .

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Προσπάθησα πριν από τέσσερα χρόνια να πάρω την πρόκριση για το , αλλά δεν τα κατάφερα. Ημουν μικρή και προετοιμαζόμουν διαφορετικά. Τώρα προπονούμαι στα Γκραν Κανάρια. Είμαι σε μια ομάδα που είμαστε σαν . Αφού η χώρα μας εξασφάλισε την πρόκριση, θα αλλάξει και το προπονητικό μου . Θα κάνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προπόνηση στην και ίσως πάρω μέρος σε λιγότερους αγώνες», δήλωσε στην «Κ» η πρωταθλήτρια, η οποία στις 21 Αυγούστου θα μεταβεί στην για έναν διεθνή αγώνα.

Η Αθανασία Φακίδη ήρθε 31η. Πολύ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και ο Βύρων στα RSX, o οποίος ύστερα από εννέα κούρσες βρίσκεται στην 9η θέση (7η η χώρα). Προκρίνονται οι δέκα πρώτοι.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση