Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας
Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Ανσττώθηκαν χθες βράδυ όσοι βρισκόταν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, όταν ξαφνικά ειδοποιήθηκαν να βγουν από τις πισίνες για «λόγους ασφαλείας», χωρίς να τους δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις. 

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 8 το βράδυ κι ενώ εκείνη την ώρα, έκαναν χρήση των πισίνων, τόσο αθλητές συλλόγων, όσο και ομαδικών προγραμμάτων.

Αρχικά, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε σε ενδεχόμενο φάρσας που ανάγκασε τους υπευθύ να αδειάσουν τις πισίνες, ωστόσο στη συνέχεια, διευκρινίστηκε ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

ια το περιστατικό μίλησε σήμερα, στην , ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, ιώργος Βλιώρας, δηλώνοντας ότι η αναστάτωση οφείλεται στο γεγονός πως βρέθηκαν ακαθαρσίες μέσα στο νερό, πιθανώς από κάποιον χρήστη.

Με αφορμή το συμβάν αυτό ωστόσο, κλήθηκε να σχολιάσει και γενικότερα παράπονα που διατυπώνονται σχετικά με την καθαριότητα στους χώρους του κολυμβητηρίου και κυρίως, στα αποδυτήρια, τις και τις τουαλέτες και για ψεις σε είδη υγιεινής.

Ο κ. Βλιώρας υποστήριξε ότι δεδομένων των μέσων που διαθέτουν πράττουν το καλύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι, παρά τα όποια προτα, τα κολυμβητήρια του βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από παλιότερα, τόσο από πλευράς καθαριότητας, όσο και συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την καθαριότητα του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας έχει αναλάβει ιδιωτικό συνεργείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο – όπως είπε ο κ. Βλιώρας – καθαρίζει τους χώρους πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση