Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας
Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Αναστατώθηκαν χθες βράδυ όσοι βρισκόταν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, όταν ξαφνικά ειδοποιήθηκαν να βγουν από τις πισίνες για «λόγους ασφαλείας», χωρίς να τους δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις. 

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 8 το βράδυ κι ενώ εκείνη την ώρα, έκαναν χρήση των πισίνων, τόσο αθλητές συλλόγων, όσο και ομαδικών προγραμμάτων.

Αρχικά, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε σε ενδεχόμενο φάρσας που ανάγκασε τους υπευθύνους να αδειάσουν τις πισίνες, ωστόσο στη συνέχεια, διευκρινίστηκε ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Για το περιστατικό μίλησε σήμερα, στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, δηλώνοντας ότι η αναστάτωση οφείλεται στο γεγονός πως βρέθηκαν ακαθαρσίες μέσα στο νερό, πιθανώς από κάποιον χρήστη.

Με αφορμή το συμβάν αυτό ωστόσο, κλήθηκε να σχολιάσει και γενικότερα παράπονα που διατυπώνονται σχετικά με την καθαριότητα στους χώρους του κολυμβητηρίου και κυρίως, στα αποδυτήρια, τις ντουζιέρες και τις τουαλέτες και για ελλείψεις σε είδη υγιεινής.

Ο κ. Βλιώρας υποστήριξε ότι δεδομένων των μέσων που διαθέτουν πράττουν το καλύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι, παρά τα όποια προβλήματα, τα κολυμβητήρια του Βόλου βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από παλιότερα, τόσο από πλευράς καθαριότητας, όσο και συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την καθαριότητα του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας έχει αναλάβει ιδιωτικό συνεργείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο – όπως είπε ο κ. Βλιώρας – καθαρίζει τους χώρους πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση