Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας
Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Aκαθαρσίες στο νερό του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας

Αναστατώθηκαν χθες βράδυ όσοι βρισκόταν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, όταν ξαφνικά ειδοποιήθηκαν να βγουν από τις πισίνες για «λόγους ασφαλείας», χωρίς να τους δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις. 

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 8 το βράδυ κι ενώ εκείνη την ώρα, έκαναν χρήση των πισίνων, τόσο συλλόγων, όσο και ομαδικών προγραμμάτων.

Αρχικά, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε σε ενδεχόμενο φάρσας που ανάγκασε τους υπευθύνους να αδειάσουν τις πισίνες, ωστόσο στη συνέχεια, διευκρινίστηκε ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Για το περιστατικό μίλησε σήμερα, στην ΕΡΤ , ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, δηλώνοντας ότι η αναστάτωση οφείλεται στο γεγονός πως βρέθηκαν ακαθαρσίες μέσα στο νερό, πιθανώς από κάποιον χρήστη.

Με αφορμή το συμβάν αυτό ωστόσο, κλήθηκε να σχολιάσει και γενικότερα παράπονα που διατυπώνονται σχετικά με την στους χώρους του κολυμβητηρίου και κυρίως, στα αποδυτήρια, τις ντουζιέρες και τις τουαλέτες και για ελλείψεις σε είδη υγιεινής.

Ο κ. Βλιώρας υποστήριξε ότι δεδομένων των μέσων που διαθέτουν πράττουν το καλύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι, παρά τα όποια προβλήματα, τα κολυμβητήρια του βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από παλιότερα, τόσο από πλευράς καθαριότητας, όσο και συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας έχει αναλάβει ιδιωτικό συνεργείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο – όπως είπε ο κ. Βλιώρας – καθαρίζει τους χώρους πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση