Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αήττητος στην πρεμιέρα και… ελπίζει (;)
Αήττητος στην πρεμιέρα και… ελπίζει (;)

Αήττητος στην πρεμιέρα και… ελπίζει (;)

Τον βθμό της ισοπλίας μοιράστηκαν Απόλλων και Ολυμπιακός Βόλου στο απογευματινό ματς της Ριζούπολης – Στους 10 η διαφορά με τις προνομιούχες θέσεις

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ίδρωσε να φύγει αλώβητος από την έδρα του Απόλλωνα, αλλά είδε τις ελπίδες του για την άνοδο να λιγοστεύουν μετά τη νίκη του Ηρακλή επί της στο Καυταντζόγλειο. Κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, δίκαιο το , με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες διάσπαρτες καλές ευκαιρίες, προκειμένου να “κλέψουν” το .

Ημίχρονο… ”σούπα”

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα που έχουμε δει στη φετινή Football League. Παιχνίδι υ, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται συντηρητικά, χωρίς τη διάθεση να ρισκάρουν. Συγκεκριμένα, πέρασαν 37(!) ολόκληρα λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη αξιόλογη φάση, όταν ο Σουάνης βγήκε απέναντι από τον Ρίζο, όμως είχε κακώς τοποθετημένο το σώμα του, πλασάροντας πάνω από τα δοκάρια των “ερυθρόλευκων”.

Στο 39′, ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Κυζιρίδη μέσα στην περιοχή, ωστόσο δεν υπήρξε κάτι μεμπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ από κάθε ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην επανάληψη – Πιο κοντά στη νίκη ο Απόλλων στο τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως ακριβώς και το πρώτο. Πέρασαν 17 λεπτά, προκειμένου να δούμε κάποια τελική προσπάθεια, με το πλασέ του Κυζιρίδη να αποσοβείται από τον πρώην πορτιέρο της ίκης, Ταϊρη. Στο 84′, σουτ του Διαμαντόπουλου από το ύψος του πέναλτι δε μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 87′ σουτ του Σκοπελίτη από μακρινή απόσταση, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημήτρης Ταϊρης.

Κι ενώ όλα έδειχναν, ότι το ματς θα τελειώσει το ίδιο… “κρύα”, όπως εξελισσόταν στις καθυστερήσεις ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Συγκεκριμένα, στο 93′, σε μία φάση διαρκείας τα καρέ του Ρίζου, ο Τζιώρας εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Μπάρμπα, μπήκε στη φάση και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο Ρίζος με θεαματικό τρόπο έβγαλε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Τελικό σκορ 0-0, με το αποτέλεσμα να μην ευχαριστεί καμία από τις δύο ομάδες.

ΑΠΟΛΛΩ Σμύρνης: Ταϊρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο (58′ Βασιλαντωνόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο (57′ Φαρινόλα), Λαγός (62′ Καραδέμητρος), Τζιώρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, , Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς (88′ Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης (75′ ), Μπαλντοβαλίεφ (60′ Διαμαντόπουλος).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση