Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αήττητος και πρώτος ο ΠΑΟΚ, ελπίδες για Παναθηναϊκό
Αήττητος και πρώτος ο ΠΑΟΚ, ελπίδες για Παναθηναϊκό

Αήττητος και πρώτος ο ΠΑΟΚ, ελπίδες για Παναθηναϊκό

γράφει
ο Ανδρέας Βαρδαλής

Αήττητος συνέχισε και την προτελευταία αγωνιστική των play-off ο Κ καθώς δεν έχασε ούτε μέσα στο ΟΑΚΑ, παρά την ανωτερότητα της ΑΕΚ.

Το « των δικεφάλων» έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 παίχτες και έχοντας από ένα δοκάρι η καθεμιά.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα, οι δύο ομάδες είχαν από νωρίς μια μεγάλη ευκαιρία με τους ιόχανσον και Ροντρίγκεζ (δοκάρι).

Στο 32ο λεπτό ο Τζαβέλας άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με παίχτη λιγότερο για να ισοφαρίσει τις κόκκινες ο Πέκχαρτ με ανόητη στο 49'.

Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ, που ήθελε τη νίκη για να μείνει στο παιχνίδι της πρώτης θέσης, απείλησε μόνο με στημένες φάσεις έχοντας ως αποκορύφωμα το δοκάρι του Αραβίδη στο 66'.

Νωρίτερα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζοντας καινούρια πρόσωπα απέναντι στον τελευταίο Πανιώνιο επισε με 1 – 0. Πέρα από μια φλύαρη κατοχή και ελάχιστες ευκαιρίες η ομάδα του Αντρέα Σατσιόνι δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό στο πρώτο ημίχρονο. Ανεβάζοντας όμως στροφές στο δεύτερο και με αρκετή τύχης ο Λέτο κατάφερε να σκοράρει για το τελικό 1 – 0 στο 78'.

leto

Πλέον, το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον Κ και τον Παναθηναϊκό αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον με τους Θεσσαλονικείς να βολεύονται με νίκη και ισοπαλία και την αθηναϊκή ομάδα να στοχεύει μόνο στη νίκη.

Βαθμολογία play-off

ΠΑΟΚ 11 (7-2)

Παναθηναϊκός 10 (7-5)

ΑΕΚ 9 (5-6)

Πανιώνιος 1 (1-7)

Τελευταία αγωνιστική

Πανιώνιος – ΑΕΚ (Τρίτη 20.15)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Τρίτη 20.15)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση