Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης
Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης

Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης

Ακόμη μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων.

Ο λόγος για τους αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο γήπεδο Μακρινίτσης, στο Βόλο, που συνδιοργανώνονται σε με τον Σκοπευτικό Σύλλογο , το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων,  έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη όλης της περιφέρειας, πραγματοποιούν, συνδιοργανώνουν και στηρίζουν όλες τις μεγάλες αθλητικές και όχι μόνο , οι οποίες συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης. Στους συγκεκριμένους αγώνες αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ αθλητών και επισκέψεις επισήμων εκπροσώπων του αθλητισμού, με την πόλη του για ακόμη ένα σαββατοκύριακο να είναι στο επίκεντρο του αθλητισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται και στον οικονομικό τομέα. Η είσοδος στους αγώνες είναι για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων είναι πάντα δίπλα και στηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους συνδιοργανώνοντας μαζί τους, αλλά και με άλλους φορείς , που προσελκύουν αρκετό κόσμο και το οποίο στη σημερινή εποχή είναι το ζητούμενο, η δηλαδή του εσωτερικού και αθλητικού τουρισμού. Με τις κατευθύνσεις και το σχεδιασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αυτό το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη και τη συνέργεια όλων».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση