Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης
Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης

Αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου 17- 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης

Ακόμη μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων.

Ο λόγος για τους ς ανοιχτού γηπέδου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μακρινίτσης, στο Βόλο, που συνδιοργανώνονται σε συν με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου, το ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων,  έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη όλης της περιφέρειας, πραγματοποιούν, συνδιοργανώνουν και στηρίζουν όλες τις μεγάλες αθλητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, οι οποίες συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης. Στους συγκεκριμένους αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ αθλητών και επισκέψεις επισήμων εκπροσώπων του αθλητισμού, με την πόλη του Βόλου για ακόμη ένα σαββατοκύριακο να είναι στο επίκεντρο του αθλητισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται και στον οικονομικό τομέα. Η είσοδος στους αγώνες είναι για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων είναι πάντα δίπλα και στηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους συνδιοργανώνοντας μαζί τους, αλλά και με άλλους φορείς εκδηλώσεις, που προσελκύουν αρκετό κόσμο και το οποίο στη σημερινή εποχή είναι το ζητούμενο, η αύξηση δηλαδή του εσωτερικού και αθλητικού τουρισμού. Με τις κατευθύνσεις και το σχεδιασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αυτό το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη συν και τη συνέργεια όλων».

 

"Αλιεύοντας" την είδηση