Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου Street Relays για Όλους
Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου  Street Relays για Όλους

Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου Street Relays για Όλους

κόμη μεγάλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του την 1 Νοεμβρίου. Οι αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays γίνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ,υπό την αιγίδα του Δήμου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και με τη συν των Βολιώτικων αθλητικών συλλόγων, εθελοντών (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης).

Οι αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays (www.relays.gr) 4×2000μ. & 2×4000μ. θα γίνουν στην του Βόλου μέσω των οποίων γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης κοινωφελών ιδρυμάτων του Βόλου.

Οι αγώνες των σκυταλοδρομιών είναι η μοναδική σειρά ομαδικών αγώνων στην Ελλάδα., και απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Με όχημα τη σκυτάλη, οι αγώνες αυτοί μεταφέρουν από χέρι σε χέρι το μήνυμα της ομαδικότητας, συνς, υποστήριξης και αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός οποιουδήποτε κοινού στόχου.

Με τα Street Relays, για πρώτη φορά τστηκαν και συνυπήρξαν ομαδικά και αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε έναν αγώνα δρόμου, με αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή.

Οι σημαντικοί αυτοί αγώνες έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά σημαντικών αθλητικών γεγονότων «αθλητισμού για όλους» που πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη αθλούπολη όπως είναι ο Βόλος και αποτελούν τον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Relays.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση