Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου Street Relays για Όλους
Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου  Street Relays για Όλους

Αγώνες Σκυταλοδρομιών στην Παραλία του Βόλου Street Relays για Όλους

Mια ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου. Οι σκυταλοδρομιών Street Relays γίνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ,υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και με τη συνεργασία των Βολιώτικων αθλητικών συλλόγων, εθελοντών (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης).

Οι σκυταλοδρομιών Street Relays (www.relays.gr) 4×2000μ. & 2×4000μ. θα γίνουν στην παραλία του Βόλου μέσω των οποίων γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης κοινωφελών ιδρυμάτων του Βόλου.

Οι των σκυταλοδρομιών είναι η μοναδική σειρά ομαδικών αγώνων στην Ελλάδα., και απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Με όχημα τη σκυτάλη, οι αυτοί μεταφέρουν από χέρι σε χέρι το μήνυμα της ομαδικότητας, συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός οποιουδήποτε κοινού στόχου.

Με τα Street Relays, για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και συνυπήρξαν ομαδικά και αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε έναν αγώνα δρόμου, με αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή.

Οι σημαντικοί αυτοί αγώνες έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά σημαντικών αθλητικών γεγονότων «αθλητισμού για όλους» που πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη αθλούπολη όπως είναι ο Βόλος και αποτελούν τον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής σειράς αγώνων Βίκος Relays.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση