Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, τελέστηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας, ο αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ, στους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι ήδη στην αντρική ομάδα, συμμετέχουν παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο κ. Τουτουτζόγλου, παρουσίασε το προπονητικό team των ακαδημιών, ενώ ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης βράβευσε τον Αθανάσιο Πολυχρονίδη, ιδιοκτήτη φροντιστηρίων για την συμβολή του την περσινή χρονιά στις ακαδημίες.

Με τη σειρά του, ο έφορος των ακαδημιών Δημήτρης Μανώλης παρουσίασε το νέο αθλητικό ιματισμό.

Να σημειωθεί ότι, έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου.

Πληροφορίες, κάθε απόγευμα στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και τηλεφωνικά στον υπεύθυνο των ακαδημιών Χρήστο Αθανασιαδη στο τηλ. 6980283394.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • O συντονιστής Νικ. Ντίτορας στις επισκέψεις της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στη Λάρισα… - https://t.co/hJ9IpmpsNW -

  • Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη πλειοψηφίας του Δήμου Ν. Πηλίου με επικεφαλής τον Μιλτ. Παπαδημητρίου… - https://t.co/vPcI5wQkBP -

  • Έργα 601.086,76 ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/PVuEz82zGY -

"Αλιεύοντας" την είδηση