Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ
Αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ

Αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού   και η πρώτη  προπόνηση στο ΕΑΚ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν,  με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία από τον .

Στο πλαίσιο αυτό και λόγω του ότι η περιοχή της Μαγνησίας και συγκεκριμένα ο Βόλος ανήκουν στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο όπου έχουν ληφθεί επιπρόσθετα μέτρα προστασίας από τον δυστυχώς η επιστροφή  στο ΕΑΚ δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί με αθρόα προσέλευση των φιλάθλων, καθώς αυστηρά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο 50 άτομα.

“Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα προστασίας ενάντια στον covid 19 αλλά ακόμη και έτσι μετά από χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να κοκκινήσουμε και πάλι το ΕΑΚ. Γιατί ο είναι ιδέα. Γιατί ο Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συνεχίζει ο Λόρι Κέρι

Η Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την για την παραμονή του στον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας , καθώς για ακόμα μια χρονιά θα ενισχύσει σημαντικά τον μεσοεπιθετικό τομέα.
Ο Λόρι Κέρι αποτέλεσε παίκτη της ομάδας για έξι μήνες την περίοδο 2016-17 στη Γ' Εθνική καταγράφοντας 12 συμμετοχές και τρία γκολ,  ενώ πέρυσι αποκτήθηκε την περίοδο του Ιανουαρίου από τον Διαγόρα.
Είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1,78. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου σε ηλικία 14 ετών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στην Α' τοπική κατηγορία.
Τρία χρόνια μετά εντάχθηκε  στα τμήματα υποδομής της Βέροιας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, του Αστέρα Αμαλιάδας,  με τον οποίο σημείωσε 19 γκολ σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  και άλλα 2 τέρματα στους αγώνες μπαράζ.
Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ς Βόλου όπου και σημείωσε 21 γκολ βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ πέρυσι το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Διαγόρα για να αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση