Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγιασμός στον Α.Σ. Δημητριάς από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος
Αγιασμός στον Α.Σ. Δημητριάς από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Αγιασμός στον Α.Σ. Δημητριάς από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Ο Α.Σ δρστηριοποιείτι και πάλι φέτος, μετά από δυο χρόνια εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων .

Οι της περιοχής του Αλιβερίου που αποτελούν τον κύριο κορμό της ομάδας ζήτησαν φέτος από τον μητροπολίτη τη συμμετοχή  του Α.Σ στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο κ. Ιγνάτιος έκανε το αίτημα τους δεκτό και υποχθέθηκε ότι η  Μητρόπολη  θα στηρίξει την προσπάθεια γιατί πιστεύει ότι ο αθλητισμός συντελεί στην ομαλή κοινωνική ένταξη.

Έτσι, παρουσία δεκάδων ποδοσφαιριστών, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της ακαδημίας πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  ο του Α.Σ. Δημητριάς για τη νέα χρονιά, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην περιοχή Αλιβερίου.

Ο κ. Ιγνάτιος μίλησε στους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τους επισήμανε πως με τη βοήθεια του Θεού και την ουσιαστική συμβολή των προπονητών τους, θα πρέπει να δώσουν τον καλό αγώνα, χωρίς αντιπαλότητες, με αποκλειστικό στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι».

Τόνισε, πως ο Α.Σ Δημητριάς θα λάβει μέρος σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα και τους προέτρεψε να είναι συνεπείς, να χαίρονται αυτό που κάνουν, να επιδεικνύουν ήθος και να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Στους παίκτες μίλησε επίσης, ευχόμενος καλή χρονιά ο πρόεδρος του συλλόγου  Δημήτρης Κουτσός, ενώ το παρών έδωσαν επίσης, ο π. Μάξιμος, η γεν. Ευγενία Φραγγούλη, ο καθηγητής φυσικής ς κ. Βαταμίδης και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α. Σ Δημητριάς.

Ως γνωστόν, ο ς σύλλογος, «Η Δημητριάς», ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού και τα αθλούμενα μέλη του προέρχονται από τη συνοικία των «Ρομά» στο Αλιβέρι . Ιωνίας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα και τα παιδιά των ακαδημιών μετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ τη φετινή περίοδο προπονητές θα είναι οι  Χατζής Ευστάθιος και Σδρόλιας Κωνσταντίνος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση