Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αγιασμός στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Αγιασμός στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Αγιασμός στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, στον κλειστό χώρο προπόνησης στίβου, ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους αθλητές και στις αθλήτριες. Αναφέρθηκε στη λειτουργία του τμήματος κι όπως δήλωσε «είναι η έβδομη χρονιά λειτουργίας του τμήματος και σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ, ο .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι πρώτος σύλλογος στη Μαγνησία και μέσα στην πρώτη 10 άδα στη Θεσσαλία.

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά.
Το τμήμα του στίβου παρ’ όλα τα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει γίνει πρότυπο μέσα στην ερασιτεχνική. Είναι ένα τμήμα που βοηθά όλα τα της ερασιτεχνικής με την υποδομή που έχει δημιουργήσει».

Επίσης, αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά των προπονητών (, Απόστολος Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου, Ελένη Σκουργιά, Δήμητρα Αηδονίδου) που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι μια ομάδα παιδαγωγών – προπονητών και σε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (Δημήτρης Μπατζανός, Στέλιος Σταματίου, Γιώργος Τάκης) το τμήμα έχει να προσφέρει πολλά.

Όπως είπε «Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Γίνεται σοβαρή δουλειά στο τμήμα από όλους κι αυτό αποδεικνύεται κι από την συνεχόμενη των παιδιών κάθε χρονιά».

Ο έφορος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι , εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση