Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου
Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου(ακαδημίες, αθλητικό κολέγιο, γυναικείο και Κ17) της Νίκης .

Στον αγιασμό παρευρέθησαν μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και των ακαδημιών, , καθώς και γονείς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε πρωτίστως υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους.

Όπως δήλωσε «Το μέλλον της Νίκης είναι εδώ με όλους εσάς και όλα τα παιδιά της Νίκης που βρίσκονται στην του Συλλόγου και την Κ17 που μετά από πέντε χρόνια ξαναδημιουργήθηκε και θα συμμετέχει σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με 19 αγωνιστικές σε όλη την Ελλάδα. Καταφέραμε να έρθουν παιδιά και να στελεχώσουν την ομάδα κι ευχαριστώ και παράγοντες από άλλες ομάδες που βοήθησαν.

Είμαστε σε ένα χώρο που τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά θα δούνε να διαμορφώνεται, σε ένα όνειρο ετών. Σε τρεις μήνες οι στο «Παντελής Μαγουλάς» θα έχουν ολοκληρωθεί και θα διαμορφωθεί ένας μοντέρνος αγωνιστικός χώρος, ενώ στη συνέχεια σειρά έχει ο χώρος του ΟΣΕ που θα δημιουργηθεί μια κοιτίδα πολιτισμού κι αθλητισμού στη Ν.Ιωνία με την υπογραφή της Νίκης Βόλου. Θα δημιουργήσουμε μια υπεραξία στο Σύλλογο καθώς τ έχουμε πολλά νικιωτάκια τα οποία λόγω χώρου, αθλούνται σε άλλους Συλλόγους.

Με την ολο των έργων, κάθε παιδί της που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα έρθει στη Νίκη Βόλου. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα για το αύριο του Συλλόγου».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση