Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου
Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου(ακαδημίες, αθλητικό κολέγιο, γυναικείο και Κ17) της Νίκης Βόλου.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και των ακαδημιών, αθλητές, προπονητές καθώς και γονείς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Στέργιος Φάτσης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε πρωτίστως υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους.

Όπως δήλωσε «Το της Νίκης Βόλου είναι εδώ με όλους εσάς και όλα τα παιδιά της Νίκης που βρίσκονται στην οικογένεια του Συλλόγου και την Κ17 που μετά από πέντε χρόνια ξαναδημιουργήθηκε και θα συμμετέχει σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με 19 αγωνιστικές σε όλη την Ελλάδα. Καταφέραμε να έρθουν παιδιά και να στελεχώσουν την ομάδα κι ευχαριστώ και παράγοντες από άλλες ομάδες που βοήθησαν.

Είμαστε σε ένα χώρο που τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά θα δούνε να διαμορφώνεται, σε ένα όνειρο ετών. Σε τρεις μήνες οι εργασίες στο «Παντελής Μαγουλάς» θα έχουν ολοκληρωθεί και θα διαμορφωθεί ένας μοντέρνος αγωνιστικός χώρος, ενώ στη συνέχεια σειρά έχει ο χώρος του ΟΣΕ που θα δημιουργηθεί μια κοιτίδα πολιτισμού κι αθλητισμού στη .Ιωνία με την υπογραφή της Νίκης Βόλου. Θα δημιουργήσουμε μια υπεραξία στο Σύλλογο καθώς τώρα έχουμε πολλά νικιωτάκια τα οποία λόγω χώρου, αθλούνται σε άλλους Συλλόγους.

Με την ολοκλήρωση των έργων, κάθε παιδί της Μαγνησίας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα έρθει στη Βόλου. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα για το αύριο του Συλλόγου».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση