Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αυτός είναι ο “ερυθρόλευκος” Ντεπέτρις
Αυτός είναι ο “ερυθρόλευκος” Ντεπέτρις

Αυτός είναι ο “ερυθρόλευκος” Ντεπέτρις

Το pagasitikosnews συστήνει τον Αργεντίνο στους Βολιώτες φιλάθλους – Όσ θέλετε ν ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην . Παρ' όλα αυτά, στο γνωστό σάιτ transfermarkt, η αγοραστική του αξία ανέρχεται περίπου στις 500.000 ευρώ. Ο λόγος για το νέο αστέρι των ερυθρόλευκων, Ροντρίγκο τεπέτρις.

Είναι 25 ετών (γεννήθηκε στις 5 Μαϊου του 1990) και μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις μεσοεπιθετικά: δεξιός μπακ – χαφ, καθαρό δεξί χαφ στην πτέρυγα και στη θέση του “δέκα”. Έχει αγωνιστεί, μόλις σε δύο ομάδες στη σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα. Συγκεκριμένα, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήρθε τη σεζόν 2007-08, στην AS Trencin, με την οποία σε ηλικία 18 ετών πραγματοποίησε 13 συμ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Η πολύ καλή του χρονιά ανάγκασε την Atletico Rafaela να προσφέρει περίπου 35.000 ευρώ στην πρώτη του ομάδα, προκειμένου να τον αποκτήσει τη σεζόν 2008-09, με τον νεαρό τότε ποδοσφαιριστή να παραμένει για μία αγωνιστική σεζόν στην U19. Ενα χρόνο αργότερα, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Συνολικά, σε τέσσερις αγωνιστικές σεζόν, έχει πραγματοποιήσει 85 συμ, σημειώνοντας εφτά γκολ και μοιράζοντας οχτώ ασίστ.

Τη φετινή χρονιά είχε αρκετές από , με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μία από αυτές ήταν κι από ομάδα της Σούπερ Λιγκ που αγωνίζεται στο Europa League. Καμία από αυτές δεν επετεύχθη τελικά, με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που κατάφερε να τον πείσει να έρθει στη ηραιά Ήπειρο, προκειμένου να κυνηγήσει ένα καλύτερο μέλλον στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το who is who του τεπέτρις

Πλήρες όνομα: Rodrigo Leonel Depetris

Ηλικία: 25

Εθνικότητα: Αργεντίνος

Πόδι: Δεξί

Ύψος: 1,77

Προηγούμενες ομάδες: AS Trencin, Atletico Rafaela

Θέση: Δεξί χαφ, δεκάρι

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση