Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αυτός είναι ο Azeez Lanre (στατιστικά, βίντεο)
Αυτός είναι ο Azeez Lanre (στατιστικά, βίντεο)

Αυτός είναι ο Azeez Lanre (στατιστικά, βίντεο)

Το pagasitikosnews και ο Κώστας Καραγεωργόπουλος σας παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων.

O 22χρονος άσσος είναι , με καταγωγή από τη ιγηρία. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη χ, με τα πιο προηγμένα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, την , στοιχείο άκρως ενθαρρυντικό για την αξία του ως παίκτης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή – πολυεργαλείο, καθώς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις μεσοεποθετικής γραμμής. Συγκεκριμένα, η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού χαφ, αλλά μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς και τη θέση του “δέκα”.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην ομάδα της Ebsfleet Utd, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα U18 to 2011, όμως, άμεσα αναγνωρίστηκε το ταλέντο του και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έχει περάσει κατά σειρά από τις Ebsfleet Utd, Margate FC, Thamesmead Town και Maidenhead FC, όλες στην κατηγορία της National League ή αλλιώς (4η κατηγορία της ς).

Συνολικά, στην National League έχει αγωνιστεί 45 φορές (έχει συμπληρώσει 1.837 λεπτά συμμετοχής), πετυχαίνοντας ένα γκολ και 5 ασίστ, σε 4 αγωνιστικές σεζόν. Στη γνωστή διοργάνωση FA Cup έχει μόλις μία συμμετοχή (γεμάτο 90λεπτο), βγάζοντας και μία ασίστ.

Το pagasitikosnews βρήκε βίντεο, με στιγμιότυπα και κομα αγώνων, που ο 22χρονος αγωνίζεται, με τις φανέλες των Maidenhead και Margate. Πρόκειται για έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή, που το παιχνίδι του είναι κυρίως στα άκρα. Του λείπει το γκολ, αλλά στο βίντεο με το προσωπικό του τέρμα φαίνεται πως όταν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να τελειώσει τη φάση.

Δείτε τον Azeez σε εκτεταμένα στιγμιότυπα:

Το γκολ με τη της Margate:

Τα υπόλοιπα στιγμιότυπα του παραπάνω παιχνιδιού. Πρόκειται για τον παίκτη με το νούμερο 14 από την ομάδα που φοράει τις πορτοκαλί εμφανίσεις:

Στη μοναδική του εμφάνιση στο FA Cup, με τη της Maidenhead. Είναι ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 11 από την ομάδα με τις ασπρόμαυρες εμφανίσεις:

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση