Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αυτοκτόνησε η Νίκη στο “Βάκης”
Αυτοκτόνησε η Νίκη στο “Βάκης”

Αυτοκτόνησε η Νίκη στο “Βάκης”

Ηττήθηκε πό την Κστοριά με 60-62, χάνοντας διαφορά 14 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο – Όλα για όλα στο ματς στη Σιάτιστα την επόμενη Κυριακή

Ήθελαν, μπορούσαν… αλλά υπέκυψαν στα λάθη τους οι “κυανόλευκοι”, χάνοντας το ροζ φύλλο από την τρίτη στη βαθμολογία Καστοριά στα σημεία.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες της ς ήλεγχαν το παιχνίδι, παίζοντας έξυπνη άμυνα, με ζώνη 3-2, και βρίσκοντας λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, η πρώτη περίοδος έληξε ισόπαλη (15-15), ενώ στη δεύτερη βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της μπροστά στο σκορ. Από το 17′ και μετά, οι , με μπροστάρηδες του Τσώλη και Τζίνη, πήραν τα ηνία του αγώνα για τα καλά, φτάνοντας τη διαφορά, μέχρι και το +9, μία διαφορά που έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο είναι παραδοσιακά το χειρότερο των κυανόλευκων στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' ς. Παρ' όλα αυτά στα πρώτα 5′ αυτού, φάνηκε να μας… διαψεύδουν, φτάνοντας τη διαφορά στο +14, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Από το 25′ και μετά, όμως, ήρθε η… ”αυτοχειρία”.

Συγκεκριμένα, η χαλάρωση της ζώνης στην αμυντική γραμμή, σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές στην επίθεση και το ταλέντο των παικτών της Καστοριάς, έφερε την ανατροπή για τους φιλοξενούμε, μηδενίζοντας τη μεγάλη διαφορά της ς στην τρίτη περίοδο.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η αντεπίθεση διαρκείας της Καστοριάς συνεχίστηκε, με τη διαφορά να φτάνει στο +6 υπέρ των φιλοξενούμενων, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Κι ενώ οι , έφτασαν το ματς στον πόντο στο τελευταίο λεπτό, τόσο ο Τσώλης με σουτ τριών πόντων, όσο και ο Τάσσος με μακρινό λέι απ, δεν καταφέραν σε δύο διαδοχικές φάσεις να αποφύγουν την ήττα.

Τελικό σκορ, 60-62, με την παραμονή στη Γ' να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική στη Σιάτιστα, καθώς η τοπική ομάδα ηττήθηκε στη Λάρισα από την ΑΕΛ, με 103-65.

Νίκη – ΑΣ Καστοριάς 60-62

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 35-26, 44-46, 60-62

Διαιτητές: Τζιοπάνος, Τζιβελεκίδου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 18 (3), Βασδέκης, Κατσαλής 12 (2), Τσώλης 5, Βλήτσιος 5, Κέτουλας 1, Τάσσος 10 (1), Τοκατλίδης 9.
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Σούλιος): Δαραβίγκας 10 (1), Λέκκος, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 7, Τεπετίδης 16 (2), Πανταζής 2, Ντάλλης 6, Ταζιούδης 4, Αντωνιάδης 7, Κόκουρας 10.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση