Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αυτεπάγγελτη παρέμβαση σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου
Αυτεπάγγελτη παρέμβαση σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση και επείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον αθλητικό εισαγγελέα για τις καταγγελλόμενες απειλές του Δημήτρη ιαννακόπουλου σε βάρος του Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο με τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Κ.Σιμιτζόγλου, μετά τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί σε κατάθεση μέσα στην εβδομάδα τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα ερωτηθεί αν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κ. ιαννακόπουλου και για την εξύβριση του.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έκανε δεύτερες σκέψεις για όσα διαδραματίστηκαν στο του ΟΑΚΑ και με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την μεταμέλειά του για το όλο θέμα:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το αποτελεί διαφήμιση για τη χ μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω», σημείωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, κάνοντας το πρώτο βήμα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση