Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι αφοί Μπρισμπέοι, ο Γ. Ξηρόφωτος για τον Άνθιμο Γαζή
Οι αφοί Μπρισμπέοι,  ο Γ. Ξηρόφωτος   για τον Άνθιμο Γαζή

Οι αφοί Μπρισμπέοι, ο Γ. Ξηρόφωτος για τον Άνθιμο Γαζή

Άλλες τρεις ηχηρές για το ρόστερ της ομάδας

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Κώστας Μπρισμπέος τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο και ντύθηκε στα ‘Μπλε’.

Ο Μπρισμπέος είναι 32 χρονών διακρίνεται για την τεχνική του ενώ έχει έφεση στο σκοράρισμα καθώς αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς.

Έχει αγωνισθεί σε αρκετές τοπικές ομάδες (Πηλέας, Κεραυνός Σαμπάναγα, Ίασων Άλλης Μεριάς) ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Δάφνη.

Φέτος στον σύλλογο θα έχει συμπαίχτη και τον αδερφό του Δημήτρη Μπρισμπέο που είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στην και αποκτήθηκε από τον Πηλέα.

Στα ‘μπλέ’ όμως ντύθηκε ξανά ο δυναμικός και ταλαντούχος μπάκ Γιάννης Ξηροφώτος που αποκτήθηκε από την Δάφνη, ενώ έχει αγωνισθεί ξανά στο σύλλογο την διετία 2011-13.

Ο Ξηροφώτος αγωνίζεται στις θέσεις των μπάκ αφού χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια ενώ θεωρείται αρκετά έμπειρος καθώς αν και μόλις 25 χρονών έχει αγωνισθεί σε Θησέα, Μακρυνίτσα, Δάφνη και Άνθιμο Γαζή.

Και οι τρεις τους επιλέχθηκαν τόσο για τα ποιοτικά τους αλλά και για τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά ενώ ήταν όλοι τους προσωπικές επιλογές του προπονητή κ. Κουρούπη.

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με καθημερινές και μεγάλη συμμετοχή των αθλητών ενώ εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τρεις παίχτες, αρκετά δυνατά ονόματα για το τοπικό, καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο κ. Σουίπα αλλά και με τον Γεν.Αρχηγό κ. Παπαδή και απομένουν τα τυπικά, δείχνοντας ξεκάθαρα τις φετινές υψηλές βλέψεις του πηλιορείτικου συλλόγου.

ksirofwtos-souipas-papaxristos

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση