Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Αέρας» από την Λάρισα πέρασε η Νίκη
«Αέρας» από την Λάρισα πέρασε η Νίκη

«Αέρας» από την Λάρισα πέρασε η Νίκη

 

 

Επικράτησε με  7 – 14 του ΝΟΛ

Ακόμα μια σημαντική νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της ς Βόλου, επικρατώντας του ΝΟΛ με 7 – 14 στo πλαίσιo της 7ης αγωνιστικής Α2 ανδρών.

Παρά την ένταση του αγώνα, η ομάδα της ς έδειξε πυγμή, ξεπερνώντας και την κούραση που είχαν οι , που προκρίθηκαν στο πρωτάθλημα νέων ανδρών για τα τελικά νωρίτερα το πρωί της Κυριακής στην και σημείωσε μια σημαντική νίκη, την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας.

Ένταση υπήρξε μεταξύ της κερκίδας και του πάγκου της ομάδας της Νίκης, αλλά οι του Δημήτρη Μπλάνα, δεν επηρεάστηκαν και κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι επιβλήθηκαν των Λαρισαίων.

Το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, βρίσκει την ομάδα της Νίκης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 5 νίκες σε 7 αγωνιστικές, με την καλύτερη επίθεση όλου του πρωταθλήματος να αποτελεί σημαντικό παράσημο, και έχει μπει για τα καλά πλέον σε τροχιά play off.

ΝΟ ς – Νίκη Βόλου 7-14 (3-3, 1-3, 1-4, 2-4).

Η σύνθεση της ομάδας:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ(3), Γκανάτσιος(2), Βάτσος, Μάκρης(1), Θεοδορόπουλος(1), Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης(1), Καρκαλιάνης(2), Μόσιος, Μαρτζούχος(3), Κοκκινάκης(1).

Τα υιπα αποτελέσματα του ομίλου:

Νηρέας Πατρών – ΝΟ Πατρών 4-9

ΝΟ ς – ΟΦΘ 10-9

Άρης ς – ΓΣ Ηλιούπολης 8-3

Η βαθμολογία του ομίλου (7η αγωνιστική)

  1. ΝΟ Πατρών 18
  2. Νίκη Βόλου 15
  3. Άρης Θεσσαλονίκης 15
  4. ΓΣ Ηλιούπολης 12
  5. ΟΦΘ 9
  6. ΝΟ ς 6
  7. Νηρέας Πατρών 3
  8. ΝΟ Χαλκίδας 3
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση