Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ΑΕΚ:Από την Ίντερ στον Πλατανιά
ΑΕΚ:Από την Ίντερ στον Πλατανιά

ΑΕΚ:Από την Ίντερ στον Πλατανιά

Λίγες μέρες πέμεινν για την επίσημη μεγάλη της στη Σούπερ Λίγκα, ύστερα από δύο χρόνια περιπλάνησης στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ένωση έδωσε την περασμένη τον σημαντικότερο φιλικό της αγώνα, κοιτώντας στα μ τη σπουδαία Ιντερ (0-0), και τα συμπεράσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα: άριστη αμυντική λειτουργία στο σημαντικότερο μέρος του αγώνα, συνδυασμένη με τακτική πειθαρχία των περισσότερων παικτών της.

Στα αρνητικά φάνηκε η έλλειψη επιθετικής ς, η οποία προβλημάτισε σε έναν βαθμό τον προπονητή της .

Το ερχόμενο Σάββατο, η ΑΕΚ υποδέχεται μπροστά στο κοινό της τον Πλατανιά, φιλοδοξώντας να ξεκινήσει δυναμικά την της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και, κατά πάσα πιθανότητα, η Ένωση δε θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού αλλά και αμυντικού ποδοσφαιριστή.

Πιθανώς, όμως, να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Λούκα, ο οποίος αρέσει τόσο στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και στον Τραϊανό Δέλλα.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ, ο Αργεντινός τιέγκο Μπουονανότε, εκτιμάται ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής το Σάββατο εναντίον της κρητικής ομάδας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση