Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Aδόκητος χαμός του Βαγγέλη Βουρούκου
Aδόκητος χαμός του Βαγγέλη Βουρούκου

Aδόκητος χαμός του Βαγγέλη Βουρούκου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί  το άγγελμα του θανάτου του 64χρονου  παλαίμαχου, ποδοσφαιριστή, προπονητή και γυμναστή  Βαγγέλη  Βουρούκου που νικήθηκε από την επάρατο.

Ο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Νίκη, όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου, ως , ενώ διετέλεσε προπονητής και στις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου, καθώς και σε  άλλες της Μαγνησίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη την περίοδο 1973-74, παίζοντας στην Β' Εθνική κατηγορία ως αμυντικός. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα, στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην Α' Εθνική, καταγράφοντας 64 συμ και επτά γκολ.
Έπαιξε στη συνέχεια σε Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες, ενώ ως προπονητής πέρα από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, εργάστηκε στην Χαλκηδόνα, στη Λάρισα, στον και άλλες τοπικές ομάδες της Μαγνησίας.

Ο εκλιπών τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ο χαμός του αφήνει ένα τεράστιο κενό στον αθλητισμό.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Βαγγέλη Βουρούκου που έφυγε από τη ζωή.

Ο γέννημα-θρέμμα της Νέας Ιωνίας, από 6 χρονών αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας που αγαπούσε.

Εμβληματική μορφή εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων , πραγματικός αρχηγός και η ψυχάρα της ομάδας.

Μέλος της ιστορικής ομάδας του 1976 Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Διατέλεσε επίσης προπονητής της ομάδας και τμημάτων υποδομής του συλλόγου, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στις νεότερες γενιές.

Στις 29 Ιανουαρίου 2019 στην εκδήλωση κοπή πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο ως μέλος εκείνης της ιστορικής ομάδας του 1976.

Συλλυπητήρια της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Βαγγέλη Βουρούκου.

Υπήρξε ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός συνάδελφος και κυρίως μια σπουδαία προσωπικότητα, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό, την προπονητική και τη Σχολική Φυσική Αγωγή.

Κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του και δίδαξε ήθος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήρια ΕΠΣ ς

Ο πρόεδρoς Περικλής Λασκαράκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ ς επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του προπονητή Βαγγέλη Βουρούκου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση