Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » MAGNATHLON υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
MAGNATHLON υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

MAGNATHLON υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

To διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο τρεξίματος και κολύμβησης MAGNATHLON υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με σκοπό την δημιουργία βιωματικού υ στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού στην πόλη μας.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργανωση της ΑΜΚΕ “THE EXTRA MILE” και ΕΨΑ, ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Φέτος ο αγώνας θα στηρίξει τους σκοπούς της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ η οποία συνεχίζει το και προσφορά της και στα παιδιά του Βόλου.
Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το πρωί στην παραλία του Βόλου, όπου θα γίνει και η απονομή.

Φέτος ο αγώνας έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη δημιουργία βιωματικού υ στις εγκαταστάσεις της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στον Βόλο.

Ο φιλανθωπικός αγώνας “Magnathlon”συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής ς με σκοπό να στηριχθεί η δράση του ιδρύματος “Κιβωτός του Κόσμου” στο Βόλο και τη δημιουργία ενός πρότυπου Βιωματικού
Πάρκου για την αναψυχή και δραστηριότητα των παιδιών της.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑΤHLON, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί Γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχής στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com στη σελίδα του αγώνα στο facebook [για λεπτομέρειες του αγώνα όπως ώρες, εκ και κόστος συμμετοχής].

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Κολύμβηση & Τρέξιμο
Σάββατο 16-09-2017 Κολύμβηση

Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και η αποστάσεις θα είναι:

5.000 μέτρα
2.500 μέτρα
1.000 μέτρα
Θα ακολουθήσουν απονομές

Κυριακή 17-09-2017 Τρέξιμο

Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός.

Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:

Δρόμος 10.000 μέτρα
Δρόμος 5.000 μέτρα
Δρόμος 1.000 μέτρα- «αγώνας για μικρούς και μεγάλους» .

Λήξη και απονομή
Και φέτος ο αγώνας έχει ανοιχτή συμμετοχή και τα έχει ως σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της Κιβωτού του Κόσμου. Ας στηρίξουμε τον αγώνα όλοι – με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας. Ας τρέξουμε για την Κιβωτό του Κόσμου στην παραλία του Βόλου.

Οι για τα αγωνίσματα της κολύμβησης γίνονται online αλλά και πριν τον αγώνα στη γραμματεία με επιπλέον κόστος 5 ευρώ. Το Σάββατο η γραμματεία θα βρίσκεται στην περιοχή των Αλυκών Βόλου στην οδό Βάκχου (δεύτερο πάρκινγκ).

Οι για τον αγώνα δρόμου 1000 μέτρων θα γίνονται στη γραμματεία στην παραλία Βόλου, χωρίς επιπλέον κόστος. Για τους υπόλοιπους αγώνες δρόμου θα πρέπει να συμπληρώσετε την online αίτηση συμμετοχής ή να εγγραφείτε στη γραμματεία με επιπλέον κόστος 5 ευρώ.

– Τρέξιμο – Διαδρομή 1 χλμ: 3 ευρώ
– Τρέξιμο – Διαδρομή 5 χλμ: 15 ευρώ
– Τρέξιμο – Διαδρομή 10 χλμ: 15 ευρώ
– Κολύμπι – Διαδρομή 1000 μ: 5 ευρώ
– Κολύμπι – Διαδρομή 2500 μ: 15 ευρώ
– Κολύμπι – Διαδρομή 5000 μ: 15 ευρώ
Οι online αιτήσεις εγγραφών θα μπορούν να υποβληθούν έως τις 14/09/2017.

O αριθμός και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης θα λαμβάνεται την ημέρα του αγώνα, προσκομίζοντας το Δελτίο
Συμμετοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση