Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 64 – 62 κέρδισε η Νίκη Βόλου τον ΑΟΚ Βέροιας
Με 64 – 62 κέρδισε η Νίκη Βόλου τον ΑΟΚ Βέροιας

Με 64 – 62 κέρδισε η Νίκη Βόλου τον ΑΟΚ Βέροιας

 

 

Σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα», η Νίκη Βόλου, κέρδισε με 64 – 62 τον ΑΟΚ Βέροιας για την 15η Αγωνιστική της ΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Βέροιας ήταν μπροστά στο σκορ, ωστόσο στο δεύτερο η Νίκη Βόλου πέρασε μπροστά παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Και σε αυτό το παιχνίδι, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Ν.Ιωνίας, ενώ από την παιδική κερκίδα που έχει καθιερώσει η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στο της Ν.Ιωνίας, παρακολούθησαν το παιχνίδι παιδιά από Ιδρύματα της πόλης και .

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί την ΕΨΑ για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» τίμησε τον παλχο παίκτη της Νίκης Αποστόλη Κουτίνα, πατέρα του παίκτη της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα.

Την βράβευση έκανε το μέλος της Δ.Ε. Μιχάλης Χατζηδημητρίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου «Από το 1980 ο Αποστόλης Κουτίνας ήταν παίκτης της ομάδας μας. Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Την περίοδο 1983 – 1984, σε την άνοδο της ομάδας μας στην Α' Εθνική και το 1997 επίσης σε άνοδο στην Β' Εθνική.

Το 1997 ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νίκη, ενώ διετέλεσε και προπονητής των ακαδημιών. Είχε πάντα τη φανέλα με το Νο9, όπως και ο γιος του Σάκης Κουτίνας».

Τα δεκάλεπτα

14 – 25, 32 – 36, 52 – 48, 64 – 62

 

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας):Διγενής, Γεωργίου 6, Αναγνωστόπουλος, Καφάσης 4, Κουτίνας 19, Τσαβές 8, Βλήτσιος, Τσώλης 12, ς 15, Τοκατλίδης

ΑΟΚ Βέροιας (Κελεπούρης): Τρομπούκης 4, Ουσουτζόγλου, Σισμάνης 15 (2), Γκάνας 6 (2), Βλάχος 12 (2), Λέφας 5 (1), Μπαρμπαρούσης 2, Χατζηλαμπρινός 6, Γιαννουζάκος 12 (1)

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον κόσμο που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο και στην αντίπαλη ομάδα, με αξιόμαχο και καλό σύνολο. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Λυπούμαστε πάρα πολύ γι' αυτά που δεν ευθύνονται ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος, ούτε οι Διοικήσεις που έχουν πολύ καλές σχέσεις, αλλά κάποιοι κύριοι που προσπαθούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών και διαμορφώνουν αποτελέσματα.

Η ομάδα μας νίκησε έναν άξιο αντίπαλο και έναν πολύ κακό διαιτητή. Ένα ολόκληρο κατάλαβε τα σφυρίγματά του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση