Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος
Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος

Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος

Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα στέφθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, ο αθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου Γιάννης Στάμος στους αγώνες “BALKAN JUNIOR” που διεξήχθησαν στην πόλη.

Πρόκειται πραγματικά για πολύ μεγάλη επιτυχία και δείχνει τη μεγάλη και διαρκή προσπάθεια που κάνει ο ίδιος ο αθλητής αλλά και οι προπονητές του.

Mετάλλια και στα Ιωάννινα

Ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στους αγώνες κολύμβησης προ-αγωνιστικών κατηγοριών «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ – 2016», που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα στις 23 και 24 Απριλίου 2016.

Η ομάδα , παρά τις απουσίες, σε μια διοργάνωση με πολλές συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και μεγάλο συναγωνισμό, κατέκτησε συνολικά 18 μετάλλια, 7 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα σε ατομικά αγωνίσματα και 1 αργυρό και 1 χάλκινο σε σκυταλοδρομίες.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών :

Η Τρύπα Σοφία-Ειρήνη κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο και στα 200μ. μικτή ατομική, η Βαραλή Φωτεινή κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ.ελεύθερο, 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο και 3η θέση στα 100μ. ύπτιο, η Χιώτη-Ραμπέλο Κατερίνα κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. μικτή ατομική, ο Δημητρίου Ιωάννης κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 3η θέση στα 100μ. ύπτιο, η Κορμπέτη Σοφία κατέλαβε την 3η θέση στα 50μ. πρόσθιο, η Τσιδώνη Ναταλία κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο, ο Λύτρας Νικόλαος κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο και ο Ξυνομπίτης Γεώργιος κατέλαβε την 2η θέση στα 50μ. και 100μ. ύπτιο.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας αποτελούμενη από τους Κρίτωνα Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Ταλιαδούρο, Νικόλαο Λύτρα και Γεώργιο Ξυνομπίτη, κατέλαβε τη 2η θέση στα 4Χ50μ. ελεύθερο και 4Χ50μ. μικτή ομαδική.

Εξαιρετική προσπάθεια έκαναν επίσης και οι Τσουμπέκου Ευθυμία, Στριμπάκος Γεώργιος, Σανίδα Άρτεμις, Ζάχου Ιωάννα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Κυρμά Ελένη-Μελίνα, Σανίδας Ευάγγελος, Δημητρίου Ελένη και Γεωργάκος Βασίλειος, αρκετοί από τους οποίους κατέλαβαν θέσεις στην πρώτη πεντάδα των αγωνισμάτων.

Η Φωτεινή Βαραλή, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στη διοργάνωση, ισοβάθμησε με άλλες δύο αθλήτριες και κατέλαβε τη θέση της καλύτερης αθλήτριας της διοργάνωσης.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες καθώς και τους προπονητές, Έλενα Μπεσμπέρστοβα, Νικολέτα Βελετζά, Γιώργιο Μαντά, Δημήτρη Παπαντωνίου και Ράνια Παπαστεργίου.

Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της σε όλα τα τμήματα και περιμένει τους γονείς να φέρουν τα μικρά παιδιά στα τμήματα εκμάθησης για να τους δείξουν τις χαρές της πισίνας.

kolymv

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βρετανία: Άμεσο τεστ κορωνοϊού ελληνικής επινόησης - https://t.co/uhylkV8xLi -

  • Στο ξενοδοχείο δηλητηριάστηκε ο Ναβάλνι - https://t.co/E9BDPqEVox -

  • Αντικειμενικές αξίες: Πού αυξάνονται και πού μειώνονται - https://t.co/nJm0RvehDR -

"Αλιεύοντας" την είδηση