Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος
Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος

Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα ο κολυμβητής Γιάνης Στάμος

Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα στέφθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, ο αθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου στους αγώνες “BALKAN JUNIOR” που διεξήχθησαν στην πόλη.

Πρόκειται πραγματικά για πολύ μεγάλη επιτυχία και δείχνει τη μεγάλη και διαρκή προσπάθεια που κάνει ο ίδιος ο αθλητής αλλά και οι προπονητές του.

Mετάλλια και στα

Ο συμμετείχε στους προ-αγωνιστικών κατηγοριών «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ – 2016», που πραγματοποιήθηκαν στα στις 23 και 24 Απριλίου 2016.

Η ομάδα , παρά τις απουσίες, σε μια διοργάνωση με πολλές συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και μεγάλο συναγωνισμό, κατέκτησε συνολικά 18 μετάλλια, 7 χρυσά, 4 αργυρά και 5 σε ατομικά αγωνίσματα και 1 αργυρό και 1 χάλκινο σε σκυταλοδρομίες.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών :

Η Τρύπα Σοφία-Ειρήνη κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο και στα 200μ. μικτή ατομική, η Βαραλή Φωτεινή κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ.ελεύθερο, 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο και 3η θέση στα 100μ. ύπτιο, η Χιώτη-Ραμπέλο Κατερίνα κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. μικτή ατομική, ο Δημητρίου Ιωάννης κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 3η θέση στα 100μ. ύπτιο, η Κορμπέτη Σοφία κατέλαβε την 3η θέση στα 50μ. πρόσθιο, η Τσιδώνη Ναταλία κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο, ο Λύτρας Νικόλαος κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο και ο Ξυνομπίτης Γεώργιος κατέλαβε την 2η θέση στα 50μ. και 100μ. ύπτιο.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας αποτελούμενη από τους Κρίτωνα Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Ταλιαδούρο, Νικόλαο Λύτρα και Γεώργιο Ξυνομπίτη, κατέλαβε τη 2η θέση στα 4Χ50μ. ελεύθερο και 4Χ50μ. μικτή ομαδική.

Εξαιρετική προσπάθεια έκαναν επίσης και οι Τσουμπέκου Ευθυμία, Στριμπάκος Γεώργιος, Σανίδα Άρτεμις, Ιωάννα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Κυρμά Ελένη-Μελίνα, Σανίδας Ευάγγελος, Δημητρίου Ελένη και Γεωργάκος Βασίλειος, αρκετοί από τους οποίους κατέλαβαν θέσεις στην πρώτη πεντάδα των αγωνισμάτων.

Η Φωτεινή Βαραλή, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στη διοργάνωση, ισοβάθμησε με άλλες δύο αθλήτριες και κατέλαβε τη θέση της καλύτερης αθλήτριας της διοργάνωσης.

Η του συλλόγου συγχαίρει όλους τους και τις κολυμβήτριες καθώς και τους προπονητές, Έλενα Μπεσμπέρστοβα, Νικολέτα Βελετζά, Γιώργιο Μαντά, Δημήτρη Παπαντωνίου και Ράνια Παπαστεργίου.

Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της σε όλα τα και περιμένει τους γονείς να φέρουν τα μικρά παιδιά στα εκμάθησης για να τους δείξουν τις χαρές της πισίνας.

kolymv

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση