Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » 3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς
3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια  Κιλκίς

3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς

Με επιτυχία και με την συμμετοχή 15 εκπαιδευτών και πρωταθλητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai Karate πραγματοποιήθηκε 4 -5 Μαρτίου, το 3ο WINTER INSTRUCTORS SEMINAR (Βορείου Ελλάδος) στα M.Λιβάδια στο Κιλκίς.

Την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο κατά άριστον τρόπο, εξασφαλίζοντας την διαμονή και διατροφή των εκπαιδευτών και πρωταθλητών στον πανέμορφο παραδοσιακό Ξενώνα Μοσχόπολη.

Στο δίδαξαν οι δύο Shihan του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ Γιώργος Κοσμίδης και Μελικιάδης Οτάριο, με ένα πρόγραμμα ξεχωριστό που περιελάβανε KIΗON -KATA- IDO KEIGO -SOKUGI-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΗΣ -KOYMITE.

Σε υψόμετρο 1200 μ. και με θερμοκρασίες χαμηλές, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον οι Μαχητές του Shinkyokushinkai, προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων τους, την ανταλλαγή απόψεων και την λήψη σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον και την ανάπτυξη του στυλ στην Ελλάδα.

Από την Θεσσαλία ,συμμετείχαν οι Shihan Κοσμιδης Γιώργος και Κώστας Γαλλιός οι Sensei Τζίρας Θάνος και Γιώργος Δαλαμάγκας, ο Sempai Απόστολος Πέτρου, οι Sempai Ταμουρίδης και Γεραμπίνης Ευάγγελος και η πρωταθλήτρια Γεωργαλή Μαρία.

Από την Βόρεια Ελλάδα ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης, οι Sensei Μελικιάδης Αριστοτέλης(Κιλκίς) και Φίλιππος Παπαγιαννίδης και ο Sempai Ηρακλής Παυλίδης (Νέα Σάντα) και οι Sempai Κεσίδης Βιατσεσλάβ, Νταμοτσίδης Συμεών(Πολύκαστρο).

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το καθιερωμένο Sayonara Party , όπου όλοι οι εκπαιδευτές διασκέδασαν, διατηρώντας την παράδοση του Shinkyokushinkai Karate.

Το Ελληνικό Shinkyokushinkai είναι μια μεγάλη οικογένεια που με αλληλεγγύη, ενότητα, σοβαρότητά και αγαστή συνεργασία όλων των εκπαιδευτών ακολουθώντας τις αρχές και τους της WKO παγκόσμιας Οργάνωσης, με πρόεδρο τον Shihan ΚENZI MIDORI αναπτύσσεται σταθερά στην χώρα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση