Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » 3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς
3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια  Κιλκίς

3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς

Με επιτυχία και με την συμμετοχή 15 εκπαιδευτών και πρωταθλητών του Ελληνικού Karate πραγματοποιήθηκε 4 -5 Μαρτίου, το 3ο WINTER INSTRUCTORS SEMINAR (Βορείου Ελλάδος) στα M.Λιβάδια στο Κιλκίς.

Την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο κατά άριστον τρόπο, εξασφαλίζοντας την διαμονή και των εκπαιδευτών και πρωταθλητών στον πανέμορφο παραδοσιακό Ξενώνα Μοσχόπολη.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι δύο Shihan του πιο σκληρού ΚΑΡ Γιώργος Κοσμίδης και Μελικιάδης Οτάριο, με ένα ξεχωριστό που περιελάβανε KIΗON -KATA- IDO KEIGO -SOKUGI-ΤΕΧΙΚΕΣ ΕΠΑΦΗΣ -KOYMITE.

Σε υψόμετρο 1200 μ. και με θερμοες χαμηλές, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον οι Μαχητές του , προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων τους, την ανταλλαγή απόψεων και την λήψη σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον και την ανάπτυξη του στυλ στην Ελλάδα.

Από την Θεσσαλία ,συμμετείχαν οι Shihan Κοσμιδης Γιώργος και Κώστας Γαλλιός οι Sensei Τζίρας Θάνος και Γιώργος Δαλαμάγκας, ο Sempai Απόστολος Πέτρου, οι Sempai Ταμουρίδης και Γεραμπίνης Ευάγγελος και η πρωταθλήτρια Γεωργαλή Μαρία.

Από την Βόρεια Ελλάδα ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης, οι Sensei Μελικιάδης (Κιλκίς) και Φίλιππος Παπαγιαννίδης και ο Sempai Ηρακλής Παυλίδης (έα Σάντα) και οι Sempai Κεσίδης Βιατσεσλάβ, Νταμοτσίδης Συμεών(Πολύκαστρο).

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το καθιερωμένο Sayonara Party , όπου όλοι οι εκπαιδευτές διασκέδασαν, διατηρώντας την παράδοση του Shinkyokushinkai Karate.

Το Ελληνικό Shinkyokushinkai είναι μια μεγάλη οικογένεια που με αλληλεγγύη, ενότητα, σοβαρότητά και αγαστή συν όλων των εκπαιδευτών ακολουθώντας τις αρχές και τους κανόνες της WKO παγκόσμιας Οργάνωσης, με πρόεδρο τον Shihan ΚENZI MIDORI αναπτύσσεται σταθερά στην χώρα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση