Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / 3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς
3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια  Κιλκίς

3rd Winter instructors Seminar στα Μ.Λιβάδεια Κιλκίς

Με και με την συμμετοχή 15 εκπαιδευτών και πρωταθλητών του Ελληνικού πραγματοποιήθηκε 4 -5 Μαρτίου, το 3ο WINTER INSTRUCTORS SEMINAR (Βορείου Ελλάδος) στα M.Λιβάδια στο Κιλκίς.

Την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο κατά άριστον τρόπο, εξασφαλίζοντας την διαμονή και των εκπαιδευτών και πρωταθλητών στον πανέμορφο παραδοσιακό Ξενώνα Μοσχόπολη.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι δύο Shihan του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ Γιώργος Κοσμίδης και Μελικιάδης Οτάριο, με ένα πρόγραμμα ξεχωριστό που περιελάβανε KIΗON -KATA- IDO KEIGO -SOKUGI-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΗΣ -KOYMITE.

Σε υψόμετρο 1200 μ. και με θερμοκρασίες χαμηλές, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον οι Μαχητές του Shinkyokushinkai, προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων τους, την ανταλλαγή απόψεων και την λήψη σοβαρών αποφάσεων για το και την του στυλ στην Ελλάδα.

Από την Θεσσαλία ,συμμετείχαν οι Shihan Κοσμιδης Γιώργος και Κώστας Γαλλιός οι Sensei Τζίρας Θάνος και Γιώργος Δαλαμάγκας, ο Sempai Απόστολος Πέτρου, οι Sempai Ταμουρίδης και Γεραμπίνης Ευάγγελος και η πρωταθλήτρια Γεωργαλή Μαρία.

Από την Βόρεια Ελλάδα ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης, οι Sensei Μελικιάδης Αριστοτέλης(Κιλκίς) και Φίλιππος Παπαγιαννίδης και ο Sempai Ηρακλής Παυλίδης (Νέα Σάντα) και οι Sempai Κεσίδης Βιατσεσλάβ, Νταμοτσίδης Συμεών(Πολύκαστρο).

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το καθιερωμένο Sayonara Party , όπου όλοι οι εκπαιδευτές διασκέδασαν, διατηρώντας την παράδοση του .

Το Ελληνικό Shinkyokushinkai είναι μια μεγάλη που με αλληλεγγύη, ενότητα, σοβαρότητά και αγαστή όλων των εκπαιδευτών ακολουθώντας τις αρχές και τους κανόνες της WKO παγκόσμιας Οργάνωσης, με πρόεδρο τον Shihan ΚENZI MIDORI αναπτύσσεται σταθερά στην χώρα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση