Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα
‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα

‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα

Στο 3ο Διεθνές Tουρνουά Full Contact ΄΄GREEK OPEN CHALLENGE CUP'', συμμετέχει η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου, την Κυριακή 2η Απριλίου στην .

Η πρωταθλήτρια στην κατηγορία Γυναικών +65 κιλά Γεωργαλή Μαρία και ο πρωταθλητής στην κατηγορία -60 κιλά έων Φωτίου ικόλαος, ολοκλήρωσαν την τους και μετά από ένα χρυσό Μετάλλιο στους διασυλλογικούς Αγώνες στον Παλαμά Καρδίτσας, ευελπιστούν σε μία δυναμική εμφάνιση και διάκριση στο Κορυφαίο Κύπελλο που διοργανώνει ο Σύλλογος ς ‘'Fit and fight Club'' του προπονητή Δημήτρη Γαλάνη, με την υλική και στήριξη του Δήμου Καβάλας .

Στην διοργάνωση εκτός των Συλλόγων από την Ελλάδα συμμετέχουν η Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Ουγγαρία με ένα υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, συμμετέχει με 29 Αθλητές και έχει αναλάβει σε με τον διοργανωτή Sensei Δημήτρη Γαλάνη την Διαιτησία στους αγώνες.

Επικεφαλής και υπεύθυνος ς MAIN REFEREE ο διεθνής του Shinkyokushinkai ΚΑΤΑ-ΚΟΥΜΙΤΕ Shihan Γιώργος Κοσμίδης, με τους εθνικούς διαιτητές και διεθνείς κριτές Shihan Kώστα Γαλλιό, Sensei Τζίρα Αθανάσιο, Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο, Sensei Σκαπή Ειρήνη, Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο, Sempai Χονδρό Χάρη, Sempai Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Sempai Ταμουρίδη Χρήστο και Sempai Πέτρου Απόστολο. Στην κεντρική Γραμματεία των αγώνων οι Κατερίνα Χαλκιά και Εύα Σγαρδώνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση