Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα
‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα

‘’3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’ Διεθνές Τουρνουά στην Καβάλα

Στο 3ο Διεθνές Tουρνουά Full Contact ΄΄GREEK OPEN CHALLENGE CUP’’, συμμετέχει η Βόλου, την Κυριακή 2η Απριλίου στην Καβάλα .

Η πρωταθλήτρια στην κατηγορία Γυναικών +65 κιλά Γεωργαλή Μαρία και ο πρωταθλητής στην κατηγορία -60 κιλά Νέων Φωτίου Νικόλαος, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και μετά από ένα χρυσό Μετάλλιο στους διασυλλογικούς Αγώνες BODY CONTACT στον Παλαμά Καρδίτσας, ευελπιστούν σε μία δυναμική εμφάνιση και διάκριση στο Κορυφαίο Κύπελλο που διοργανώνει ο Σύλλογος Καβάλας ‘’Fit and fight Club’’ του προπονητή Δημήτρη Γαλάνη, με την υλική και ηθική στήριξη του Δήμου Καβάλας .

Στην διοργάνωση εκτός των Συλλόγων από την συμμετέχουν η Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και με ένα υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, συμμετέχει με 29 Αθλητές και έχει αναλάβει σε συνεργασία με τον διοργανωτή Sensei Δημήτρη Γαλάνη την Διαιτησία στους αγώνες.

Επικεφαλής και υπεύθυνος διαιτησίας MAIN REFEREE ο διεθνής διαιτητής του Shinkyokushinkai ΚΑΤΑ-ΚΟΥΜΙΤΕ Shihan Γιώργος Κοσμίδης, με τους εθνικούς διαιτητές και διεθνείς κριτές Shihan Kώστα Γαλλιό, Sensei Τζίρα Αθανάσιο, Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο, Sensei Σκαπή Ειρήνη, Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο, Sempai Χονδρό Χάρη, Sempai Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Sempai Ταμουρίδη Χρήστο και Sempai Πέτρου Απόστολο. Στην κεντρική Γραμματεία των αγώνων οι Κατερίνα Χαλκιά και Εύα Σγαρδώνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση