Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » 3o Volos Santa Run
3o Volos Santa Run

3o Volos Santa Run

H Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων θα διοργανώσουν φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει συνδυαστεί σε όλο τον κόσμο με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το 3ο θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι , με τους φίλους , ή με όλη την οικογένειά τους!

Η διαδρομή του 3ου θα είναι από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο) προς την , με τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο ικόλαο.

Το περπάτημα- θα είναι μη ανταγωνιστικό, και βέβαια δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα, οπως αρμόζει σε ένα τέτοιο γιορτινό γεγονός. Όλοι θα περπατο-τρέξουμε μαζί!

Η συμμετοχή στο 3ο Volos Santa Run είναι ν.

Θα υπάρχει ειδικός κουάς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δοθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν έχετε στολή Άη Βασίλη δεν πειράζει. Βάλτε ένα κόκκινο σκουφάκι και ελάτε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση