Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου
Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου

Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου

Με τους ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΑΙΑ 2012 για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το πρωτάθλημα της γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου .

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκαιας 2012, επιχειρώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Εθνικό ς .

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη και τη διαφορά των 8 πόντων έναντι της Ολύμπια ς , αφού στον πρώτο αγώνα η ομάδα είχε ηττηθεί με 62-55 , προκειμένου να κατοχυρώσει την τρίτη θέση και να παλέψει με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία .

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές επάλξεις στους δημοσιογράφους Γιώργο Πέγιο και Γιώργο Μαστρογιάννη για την περιπέτεια ς που περνούν .

Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συάσταση των φιλάθλων της ομάδας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες , τους αθλητές και τους προπονητές.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιούν στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση