Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου
Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου

Αγώνες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου

Με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΑ 2012 για το πρωτάθλημα ανδρών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου .

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκαιας 2012, επιχειρώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Εθνικό Λάρισας .

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη και τη διαφορά των 8 πόντων έναντι της Ολύμπια Λάρισας , αφού στον πρώτο αγώνα η ομάδα είχε ηττηθεί με 62-55 , προκειμένου να κατοχυρώσει την τρίτη θέση και να παλέψει με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στην Εθνική κατηγορία .

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές επάλξεις στους δημοσιογράφους Γιώργο Πέγιο και Γιώργο Μαστρογιάννη για την περιπέτεια υγείας που περνούν .

Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες , τους και τους προπονητές.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Αγίου Νικολάου.

"Αλιεύοντας" την είδηση