Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τα κορίτσια του “γηραιού” κοντράρονται αύριο οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ
Με τα κορίτσια του “γηραιού” κοντράρονται αύριο οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ

Με τα κορίτσια του “γηραιού” κοντράρονται αύριο οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ

Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το της γυναικών μπάσκετ συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του “ερυθρόλευκου” Συλλόγου.

Η ομάδα αγωνίζεται αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στο , ελπίζοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και τις νίκες στον τελευταίο αγώνα για το 2015, μιας και το έχει διακοπή και επαναρχίζει στις 10 Ιανουαρίου 2015 , εκτός έδρας , με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια και ο Μιχάλης Καπουρνιώτης είναι πανέτοιμα για να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν την συάσταση του φιλάθλου κόσμου.

Η διοικούσα του ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, που θα αποτελέσει αφενός κίνητρο για τις αθλήτριες , αφετέρου θα βοηθήσουν και τα μέλη της διοικούσας ς , με την οικονομική τους ενίσχυση, προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας και ς των τμημάτων.

Στους αγώνες υπάρχει είσοδος, για οικονομική ενίσχυση, 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση