Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και ιδιαίτερης υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε την 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Αλμυρού, εκδήλωση για τη βράβευση των δυο πρωταθλητών Ηλία και Μαριάννας Τσινίκα, οι οποίοι συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Δημήτριος , ο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Καλαντζής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηλίας Δαλακούρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Αργύριος Ρούσσας, η εντεταλμένη σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μαμούρας, και ο επικεφαλής δ' ελάσσονος μειοψηφίας νσταντίνος Κρανάς.

Τις πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Αλμυρού, η εντεταλμένη σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη και ο εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Αργύριος Ρούσσας.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τα δύο τα οποία κατάφεραν με τις ικανότητές τους να προβάλλουν τον τόπο παγκοσμίως, γεγονός το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε. Τους έδωσε συγχαρητήρια για το ήθος τους καθώς και την ποιότητα του χαρακτήρα τους , η οποία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων τους. Επιπλέον τόνισε το γεγονός πως τα δυο αυτά θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο για όλους εμάς.

Άξιος βράβευσης ήταν και ο των πρωταθλητών Λεωνίδας Αντώνης, ο οποίος τους παρείχε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κατορθώσουν να φτάσουν στο σημείο αυτό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσμονή όλων για νέες επιτυχίες καθώς και συνέχιση του προσωπικού αγώνα τον οποίο δίνουν καθημερινά οι αθλητές.

Budokai1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση