Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το 3 στα 3 για τα τμήματα βόλλεϋ της Νίκης Βόλου
Το 3 στα 3 για τα τμήματα βόλλεϋ της Νίκης Βόλου

Το 3 στα 3 για τα τμήματα βόλλεϋ της Νίκης Βόλου

Το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Μαρτίου τα τμήματα Βόλεϊ της ίκης Βόλου πέτυχαν το 3 στα 3.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ,  στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων οι γυναίκες της ίκης  κέρδισαν με  3-1 σετ την Άθλεση ς.

Η έπαιξε με πάθος από την αρχή του παιχνιδιού και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η ομάδας της ς έμεινε πίσω στο σκορ και μολονότι  προσπάθησε για την ανατροπή, τελικά, έχασε το δεύτερο σετ στις λεπτομέρειες με 23-25.

Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε καλή ψυχολογία και πήρε, δύσκολα, το τρίτο σετ με 26-24. Το τέταρτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Άθλεση έμεινε από ψυχικά αποθέματα και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Νίκης Βόλου χάνοντας το σετ με 25-15 και εν τέλει και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι το επόμενο Σάββατο με το Δαφνησιακό  στο ουδέτερο της  Λαμίας για να προκριθεί στην επόμενη φάση των ανόδου.

Τα σετ:

25-21,23-25,26-24,25-15

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Στεργιόπουλου, Δόλγυρα, Μερκονιάν,  Βαΐτση και Θεοχάρη.

Οι β΄

Το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου,  οι β΄ της Νίκης Βόλου κέρδισαν με 3-0 σετ τις αντίστοιχες του Γ.Σ. Βόλου για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων β΄ της .

Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4.00, οι κορασίδες Α΄ της Νίκης Βόλου κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τις  αντίστοιχες  του Αμπελώνα ς.

Τα σετ:

25-15,25-21,25-14

Για τη Νίκη Βόλου (Χρ. Γαλαζούλας) αγωνίστηκαν οι: Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Δημητριάδη, Στεργιόπουλου, Γαϊτάνη, Μέλλιου, Καρατάσιου, Τρίχα, Κλαδάκη Σταφυλαράκη  και Βαταμίδου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση